NN Partners DePrinterexpert aal in one kleurenprinters

Expert in all in one kleurenprinters

DePrinterexpert specialiseert zich al meer dan 20 jaar in het leveren en onderhouden van printers voor zakelijk Nederland. Ook voor de aanschaf van multifunctionele (MFP) kleurenprinters ben je bij ons aan het juiste adres.

All in one kleurenprinters zijn multifunctionele krachtpatsers. Met deze printers in A3 of A4-formaat kun je printen, scannen, kopiëren en optioneel faxen. De nieuwste kleurenmultifunctionals van Lexmark en KYOCERA zijn gebruiksvriendelijk met een intuïtieve interface. De resolutie, kleurkwaliteit en scherpte zijn verbluffend. Gecombineerd met de nieuwste technologie hebben deze all in one kleurenprinters alles in huis om de grootste afdruktaken zonder problemen uit te voeren!


Assortiment all in one kleurenprinters

Hieronder staat het complete assortiment all in one kleurenprinters van dePrinterexpert. Kijk ook bij de all in one zwart wit printers of de standaard kleurenprinters.

All in one kleurenprinters onderhoud

Ook het preventief onderhoud op printers en het oplossen van printerstoringen behoort tot onze diensten. De service engineers van dePrinterexpert gaan regelmatig op training bij de printerfabrikanten en zijn dan ook helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste producten.

All in one kleurenprinters bestellen

Wil je meer informatie over ons assortiment all in one kleurenprinters? Of wil je een printer bestellen? Neem dan contact op, we vertellen je graag meer.

Webshop

Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor een breed scala aan accessoires voor je all in one kleurenprinter, waaronder inkt en toner, geheugenkaartjes, printermeubels, draadloze printservers en nog veel meer.

Assortiment all in one kleurenprinters

Aantal pagina’s geprint

Aantal verkocht

Aantal verblijde klanten

Veelgestelde vragen van bedrijven:

Hoe krijgen we alle printkosten inzichtelijk?

Met Follow Me printer software is per gebruiker, afdeling of project inzichtelijk hoeveel er wordt geprint, in verschillende statistieken. (kleur/zwart-wit). Met deze gegevens kan er gestuurd worden op een output- en kostenverlaging.

Ik heb meerdere printers in ons pand staan. Hoe print ik naar de juiste printer?

Met Follow me printer software heb je maar 1 driver voor alle printers in je kantoor. Je kan dus nooit de verkeerde printer kiezen. Vervolgens kan je jouw document bij ieder printer ophalen. Houd je pas voor een printer, en het document wordt geprint.

Hoe zorg ik er voor dat vertrouwelijke documenten niet in de verkeerde handen vallen?

Alle documenten worden encrypted naar de cloud server van MyQ verstuurd. Zodra jij je pas/inlogcode bij de printer houdt, wordt je document pas geprint. Zo blijven vertrouwelijke documenten uit de verkeerde handen.

Ik heb verschillende soorten merken en type printers. Hoe beheers ik alle software en drivers hiervoor?

Je hebt met MyQ maar 1 universele printerdriver nodig.

Wat klanten van dePrinterexpert zeggen300+

KLANTEN VERTROUWEN ONS MET HUN PRINTERPARK

Meer informatie over all in one kleurenprinters?

Vraag vrijblijvend advies aan!