NN Partners Printer merken

Bij DePrinterexpert betaal je nooit te veel voor topmerken printers

DePrinterexpert specialiseert zich al meer dan 20 jaar in het leveren en onderhouden van printers voor zakelijk Nederland. Ook voor de aanschaf van multifunctionele (MFP) kleurenprinters ben je bij ons aan het juiste adres.

Kwaliteitsmerken printers voor een scherpe prijs

In onze uitgebreide assortiment zakelijke printers vind je topmerken die zich hebben bewezen op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid, snelheid en gebruiksgemak:

Epson

Met de printers van Epson kun je een aanzienlijke kostenbesparing realiseren. Epson inkjetprinters voor de zakelijke markt zijn namelijk niet alleen gunstig qua prijs. Ze zijn ook zeer voordelig in het gebruik. Bovendien hebben ze een hoge productiviteit en leveren ze hoogwaardige kleurenprints tot A3-formaat. Dit is ideaal als je zelf folders, concept-brochures en spreadsheets wilt kunnen printen. Als officiële Epson dealer leveren we de nieuwste modellen tegen de laagste prijs.

Naast zakelijke inktjetprinters is Epson leverancier van eersteklas kleuren labelprinters. Hiermee kun je binnen je eigen bedrijf etiketten, tickets en tags in heldere kleuren produceren. Ook het printen van polsbandjes en ID-badges behoort tot de mogelijkheden. Bij Epson etikettenprinters kun je rekenen op snelheid, nauwkeurigheid en gebruiksgemak.

HP

Ga je voor snelheid, betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en kostenvoordeel? Dan zijn de printers van HP een goede keuze. HP print vrijwel zonder onderbreking en combineert superieure kwaliteit met een uitzonderlijk hoge snelheid. Wat dacht je bijvoorbeeld van 6.900 A4-kleurenpagina’s per minuut? De afdrukken hebben bovendien dezelfde kleurintensiteit die je van HP gewend bent. Dat maakt deze printers tot een interessante investering. Bovendien maakt de technologie van HP het mogelijk om milieuvriendelijk te printen en tegelijkertijd hoge prestaties te behalen. Met deze printers bespaar je daarmee zowel op printkosten als op energie.

KYOCERA

Wil je een compacte, duurzame en stille printer met een perfecte beeldkwaliteit? KYOCERA levert milieuvriendelijke printers die weinig ruimte innemen en hoogstaande afdrukken maken. Daarnaast maken ze vrijwel geen geluid. Wist je dat je met KYOCERA zelfs CO2-neutraal kan printen? Ook de lage overall kosten maken KYOCERA printers aantrekkelijk. Daar bovenop komt de hoge betrouwbaarheid. Dit komt onder meer door het gebruik van keramische onderdelen, waarmee KYOCERA zich duidelijk onderscheidt van andere printerfabrikanten. De printers van KYOCERA hebben bovendien een uitstekende snelheid.

Doordat DePrinterexpert Business Solutions Dealer is van KYOCERA, kun je deze printers bij ons tegen een zeer voordelig tarief aanschaffen. Wij hebben het volledige aanbod KYOCERA printers in ons assortiment:

 Lexmark

Lexmark printers bieden zowel snelheid als gebruiksgemak. De meegeleverde software maakt het mogelijk om zonder moeite te printen. Het intuïtieve touchscreen wijst zich vanzelf, waardoor je documenten binnen no-time geprint zijn. Dat is zorgeloos printen met plezier! Lexmark biedt zowel printers voor kleine als grote ondernemingen. Het merk staat bekend om zijn innovatieve oplossingen, zoals draadloze printers. Kies voor Lexmark A3 printers om drukwerk in eigen beheer te produceren. DePrinterexpert is Business Solutions Dealer van Lexmark, waardoor we de nieuwste modellen kunnen leveren tegen de meest aantrekkelijke prijs.

Je vindt de volgende Lexmark printers in ons asortiment/Je hebt de keuze uit een compleet assortiment Lexmark printers voor je bedrijf:

Meer weten over onze merken?
Wil je meer informatie of heb je en vraag over onze printermerken? Bel ons via (055) 540 1004 of mail ons info@deprinterexpert.nl. We voorzien je graag van vakkundig advies.

Aantal pagina’s geprint

Aantal verkocht

Aantal verblijde klanten

300+

KLANTEN VERTROUWEN ONS MET HUN PRINTERPARK

Veelgestelde vragen van bedrijven:

Hoe krijgen we alle printkosten inzichtelijk?

Met Follow Me printer software is per gebruiker, afdeling of project inzichtelijk hoeveel er wordt geprint, in verschillende statistieken. (kleur/zwart-wit). Met deze gegevens kan er gestuurd worden op een output- en kostenverlaging.

Ik heb meerdere printers in ons pand staan. Hoe print ik naar de juiste printer?

Met Follow me printer software heb je maar 1 driver voor alle printers in je kantoor. Je kan dus nooit de verkeerde printer kiezen. Vervolgens kan je jouw document bij ieder printer ophalen. Houd je pas voor een printer, en het document wordt geprint.

Hoe zorg ik er voor dat vertrouwelijke documenten niet in de verkeerde handen vallen?

Alle documenten worden encrypted naar de cloud server van MyQ verstuurd. Zodra jij je pas/inlogcode bij de printer houdt, wordt je document pas geprint. Zo blijven vertrouwelijke documenten uit de verkeerde handen.

Ik heb verschillende soorten merken en type printers. Hoe beheers ik alle software en drivers hiervoor?

Je hebt met MyQ maar 1 universele printerdriver nodig.

Wat klanten van dePrinterexpert zeggenMeer informatie over all in one kleurenprinters?

Vraag vrijblijvend advies aan!