NN Partners Bedrijfsprinter oplossingen

Zorgeloos printen met de service oplossingen van DePrinterexpert

Kies de service oplossing die bij je past

Als je een oplossing zoekt voor de documentenstroom, printerproblemen of printerbeheer, dan ben je bij DePrinterexpert aan het goede adres. Wij zijn al meer dan 20 jaar expert op het gebied van de implementatie, onderhoud en reparatie van zakelijke printers. Bij DePrinterexpert kun je terecht voor de volgende service oplossingen:

Printerreparatie

Bij een defect aan een bedrijfsprinter staan onze service engineers snel voor de deur om je printer te repareren. Op deze manier kun je binnen 24 uur weer gebruik maken van je printer. Heb je een onderhoudscontract bij ons, dan kun je rekenen op voordelige reparatietarieven. Ook zonder contract ben je overigens verzekerd van vaste tarieven. Je komt bij ons dus nooit voor verrassingen te staan.

Printeronderhoud

Als je langer plezier wilt hebben van je printer, is het een goed idee om je printer regelmatig professioneel te laten reinigen. Met printeronderhoud van DePrinterexpert ben je ervan verzekerd dat je printer optimaal blijft werken. Binnen ons onderhoudscontract vallen tevens het verhelpen van storingen en defecten en het leveren van inkt en toners.

Managed Print Service

Wil je het beheer van je printers uitbesteden? Bij DePrinterexpert is je printerpark in goede handen. We doen het volledige beheer, zodat je enkel nog papier hoeft bij te vullen. Bovendien lossen we storingen en defecten snel en vakkundig op. Zo houd je alle tijd over voor belangrijke zaken. 

Managed Document Services

Wil je documenten sneller kunnen vinden en gemakkelijker kunnen doorzoeken? Met Managed Document Services voor verschillende branches optimaliseer je het complete documentenproductieproces en leg je één digitaal archief aan. Hierdoor worden zowel je eigen IT-afdeling als het milieu ontlast.

Fleetmanager

Met Fleetmanager ben je in staat je hele printerpark te beheren.  Deze online software geeft je inzicht in het gebruik en de prestaties van alle printers. Je hebt 24/7 toegang tot de informatie via de online portal. Het voordeel? Lagere servicekosten en gemak. DePrinterexpert kan de printers namelijk op afstand monitoren en onderhoudstaken uitvoeren, nieuwe toners sturen en hulp bieden zodra het systeem een printerstoring opmerkt.

Follow Me Printer Software

Wil je vertrouwelijke documenten beter beschermen én de printkosten verlagen? Dan is Follow Me Printing een goede oplossing. Deze software maakt het mogelijk dat de printer pas begint te printen als degene die de printopdracht heeft gegeven bij het apparaat staat. Vergeten printjes of verkeerde printertaken worden zo voorkomen. Dat is ook nog eens goed voor het milieu!

Digitale handtekening

Veilig ondertekenen van digitale documenten. Dat kan met ValidSign. Deze softwareoplossing biedt de mogelijkheid om documenten online op een betrouwbare en gemakkelijke manier van een rechtsgeldige handtekening te voorzien. Zonder dat je het document hoeft te printen of per post moet versturen. Met ValidSign is het ondertekende document binnen enkele minuten bij je klant. Dit draagt tevens bij aan tevreden afnemers.

N&N Huislijn toners

Met de N&N Huislijn toners kun je een aanzienlijke besparing op je printkosten realiseren. Onze toners zijn geschikt voor alle bekende printermerken, voldoende aan strenge eisen en hebben 100% servicegarantie. Bovendien worden ze snel geleverd. Eventuele problemen met onze toners lossen we bovendien kosteloos voor je op. 

N& N Recycleprogramma

Met ons gratis recycleprogramma bieden we een milieuvriendelijke oplossing voor lege toners en oude printers. We halen volle dozen toners kosteloos bij je op en vernietigen de data van printers voordat deze naar het recyclebedrijf gaan.

Advies nodig?

We helpen je graag om de beste service oplossing te kiezen voor jouw bedrijf. Bel ons via (055) 540 1004 of vul onderstaand formulier in.

300+

KLANTEN VERTROUWEN ONS MET HUN PRINTERPARK