NN Partners DePrinterexpert contact

Contact met N&N Partners? Stel je vraag per mail, chat of bel ons!

Telefoon

055 – 540 1004

Adres

Laan van de Kreeft 150C
7324 BX Apeldoorn

KvK.: 08084334 | BTW.: 808546272B01

Social Media

   

N&N Partners helpt je graag!

Vul onderstaand contactformulier in en we nemen snel contact met je op.

* Wanneer je een contactformulier invult slaan we je gegevens op om te antwoorden op je bericht. Deze gegevens gebruiken we niet voor andere doeleinden en we verwijderen deze binnen 2 jaar na onze laatste correspondentie. Zie de privacyverklaring van N&N Partners.

Veel gestelde vragen

Welke merken printers levert DePrinterexpert?

DePrinterexpert is business solution dealer en gold partners van KYOCERA printers en Lexmark printers. Hierdoor kunnen we de nieuwste modellen laserprinters leveren voor de meest aantrekkelijke prijzen. Daarnaast gaan onze service engineers regelmatig op training bij deze printerfabrikanten. Door de goede productkennis kunnen we eventuele printer storingen snel en vakkundig verhelpen. Ook kunnen we onze klanten goed adviseren bij de printoplossingen van KYOCERA en Lexmark.

Uiteraard levert DePrinterexpert voor zakelijk Nederland ook printers van andere fabrikanten zoals HP, Brother en Canon. Bekijk het assortiment in de webshop van N&N Partners.

Wat moet ik doen als mijn bedrijfsprinter stuk is?

Ga naar www.repareermijnprinter.nl en geef de storing aan ons door. Vervolgens ontvang je van ons een ticketnummer en nemen we contact op om een afspraak te maken.

Kan DePrinterexpert helpen bij het voldoen aan de AVG / GDPR?

Ja, DePrinterexpert helpt bedrijven bij het voldoen aan de AVG (GDPR) wetgeving die vanaf 25 mei 2018 volledig van kracht is. Dit doen we door:

✅ Analyseren en adviseren in de beveiliging van de printers en all in one printers.
✅ Adviseren in een passende Managed Document Service voor een optimalisatie van de beveiliging en controle van de gegevens en documenten van de organisatie. Lees meer over DePrinterexpert & AVG.

Wat is de beste bedrijfsprinter?

Dat is voor elke onderneming verschillend. DePrinterexpert levert zwart-wit printers, kleurenprinters, all in one zwart-wit printers en all in one kleurenprinters. Met behulp van de Printerkeuzetool kun je online een advies krijgen voor de printer die het best bij jouw bedrijf past.

Waar kan ik terecht met mijn oude bedrijfsprinter en lege toners?

Hiervoor heeft DePrinterexpert het Recycleprogramma opgezet. We zorgen ervoor dat alle bedrijfsgegevens en data van de oude printers verwijderd wordt en vervolgens worden de printers gerecycled. Ook lege toners nemen we retour en kunnen we kosteloos voor je verwerken. Lees meer over het Recycleprogramma.

Ik heb verschillende offertes voor bedrijfsprinters aangevraagd, hoe kan ik deze het beste vergelijken?

Wanneer je een nieuwe laserprinter van bijvoorbeeld Lexmark of KYOCERA wilt aanschaffen dan doe je er goed aan om bij verschillende dealers offertes aan te vragen. Uiteraard zoek je de beste service in combinatie met de meest gunstige prijs. Het vergelijken van offertes voor all in one printers en laserprinters is best lastig.

We zien vaak dat partijen in de markt ogenschijnlijk hetzelfde aanbieden. Maar dat blijkt in de praktijk dan niet zo te zijn. Om te voorkomen dat je appels met peren gaat vergelijken hebben we daarom een aantal tips verzameld om de prijsvergelijking makkelijker te maken. Bekijk de acht tips voor het vergelijken van offertes voor bedrijfsprinters.

Welke printer past het best bij jou?

Stage bij N&N Partners

Erkend-Leerbedrijf-N&N-Partners

N&N Partners is een Erkend Leerbedrijf. MBO-studenten kunnen bij ons stage lopen.
Uiteraard staan we ook open voor stageverzoeken van andere studenten.

Wil je meer weten? Neem contact met op Alfred Nieuwenhuis via 055 – 540 1004 of laat een bericht achter via het online formulier.