Klantcases DePrinterexpert

Voor elke klant, een eigen oplossing

Elke klant van DePrinterexpert gebruikt de bedrijfsprinters met een eigen doel en op een eigen manier. Er zijn kleinere ondernemingen die genoeg hebben aan een klein tafelmodel zwart-wit printer, om bijvoorbeeld facturen te printen. Terwijl grotere bedrijven, zoals in de automotive branche, veel verschillende soorten documenten printen en scannen. Denk hierbij aan werkbonnen, offertes en manuals. Zij hebben veel meer aan een all in one kleurenprinter.

DePrinterexpert levert ook Follow Me Printer Software waarmee je veilig kunt printen en de printprocessen kunt beheren en de kosten inzichtelijk krijgt. Daarnaast is het mogelijk dat we automatisch nieuwe toners toesturen op het moment dat de printer daar aan toe is. Zo staat de printer nooit stil met Managed Print Service.

Geen zorgen meer over de bedrijfsprinters

DePrinterexpert levert, beheert en repareert printers voor zakelijk Nederland. We zijn business solution dealer en Gold Partners van Lexmark en KYOCERA. Hierdoor hebben we veel ervaring met deze merken en kunnen we altijd de beste printer leveren voor jouw bedrijf. Zo nemen we jou graag alle werkzaamheden en zorgen rondom de printers uit handen.

Lees in de klantcases hoe we bedrijven helpen bij het kiezen en implementeren van de juiste print-oplossingen en hoe ze daarmee geholpen zijn.

Lees de klantcases van DePrinterexpert

Emil Frey Nederland NV

Klantcase Emil Frey Nederland NV DePrinterexpert

“We hebben nu alles wat met printers te maken heeft ondergebracht bij één leverancier, N&N Partners. Zo wordt de afdeling ICT minder belast. Daarnaast wordt het printerpark naar de toekomst toe minder breed en zo de totale kosten van printers en toners verlaagd.”

Jos Hogeland | Manager Inkoop Emil Frey Nederland NV

Dusseldorp Automotive

Klantcase Dusseldorp DePrinterexpert

“N&N is klein genoeg om het contact persoonlijk te houden en groot genoeg om er je gehele printerpark bij onder te brengen.”

Ben Londeman | IT-coordinator Dusseldorp Automotive

Bekijk de klantcases van DePrinterexpert

Bidfood

“Het resultaat is dat we binnen 1 dag het volledige printerpark van de locatie hebben vernieuwd, zonder daarbij enige hinder voor onze gebruikers te creëren. Nu hebben we een oplossing waarmee we veilig en gecontroleerd kunnen printen.

Hans Roewen | IT-afdeling | Bidfood