Hallo, wij zijn DePrinterexpert uit Apeldoorn!

Waar kunnen we je mee van dienst zijn?

“Als gepassioneerde zakelijke partner zijn wij iedere dag bezig om onze klant meer te geven dan zij verwachten. Dat noemen wij service.”

Alfred Nieuwenhuis, directeur N&N Partners groep

Wie is DePrinterexpert en waar staan we voor?

Goedemiddag Bas, Nanja, Annemarie of Kris!

Bij DePrinterexpert uit Apeldoorn is persoonlijk contact geen loze kreet, maar een ‘way of life’. Bij alles wat we doen blijven we zakelijk, met een persoonlijke touch. Geen klantnummers, wij kennen onze klanten bij hun voornaam. Dat doen we al sinds onze oprichting in 1999 en dat doen we hopelijk over 100 jaar nog steeds!

 

Hoe kunnen we je helpen?Printmanagement

We delen graag onze passie voor printers. Niet door eindeloze verhalen te vertellen over de technische specificaties, maar door je te helpen.
De juiste bedrijfsprinter kies je eenvoudig met behulp van onze printerkeuzetool, makkelijk te begrijpen voor iedereen. Via de website www.repareermijnprinter.nl kun je snel een printer storing aanmelden. En wanneer DePrinterexpert jouw printmanagement regelt dan zit je nooit meer om toners verlegen.

 

Geen loze kreten maar harde beloftes

Het allerbelangrijkste is dat wij graag een relatie met je op bouwen. Zo zijn de meeste klanten die onze oprichting hebben meegemaakt, ook nu nog steeds klant. Ontdek zelf ook dat dit geen loze kreten zijn maar keiharde beloftes waar je ons aan mag houden en neem contact met ons op.  Bel, chat, mail of laat een berichtje achter, dat vinden we leuk!

DePrinterexpert: als het écht persoonlijk mag!

Familiebedrijf sinds 1999

Over DePrinterexpert familiebedrijf uit ApeldoornDePrinterexpert is onderdeel van de N&N Partners groep. N&N Partners bestaat sinds 1999 en is opgericht door vader en zoon, Fred en Alfred Nieuwenhuis. Persoonlijk contact en vertrouwen staan altijd voorop. Vanwege de grote groei heeft het familiebedrijf zijn 3 specialisaties losgekoppeld om het contact met de klant persoonlijk te houden.

Lees wat onze klanten zeggen:

 by Jannet on DePrinterexpert

Ook wij hebben een fijne samenwerking gehad met Jeroen en Alfred, levering van de printer werd uitgesteld, maar gelukkig tussentijds een andere printer kunnen gebruiken. Erg fijn dat ze met een oplossing kwam!
Dus erg goede service en raad dit bedrijf zeker aan

 by M. Remmink on DePrinterexpert

Wij zijn zeer tevreden met de snelle levering en installatie. Ook de communicatie is goed verlopen.

 by Dinja de Weger on DePrinterexpert

Wij hebben een top samenwerking gehad met Jeroen en Alfred. Altijd meedenken en denken in oplossingen. De levering van de printer werd helaas uitgesteld, maar ons operationele proces heeft er niet onder hoeven leiden dankzij de mannen. Dat is samenwerken en maakt dat wij super tevreden zijn over de service en wij blijven dan ook graag klant.

DePrinterexpert is onderdeel van de N&N Partners groep

Webshop N&N Partners Alles voor Kantoor & IT

Waarom wij?

  • Klanten zijn onze passie, het draait om de relatie, niet om het product.

  • Lees wat onze klanten over ons zeggen, daar zijn we trots op!
  • We leveren het complete pakket, van printeradvies tot printerbeheer.
  • We zijn business solution dealer van Lexmark, KYOCERA en Epson labelprinters, hiermee beschikken we over de nieuwste producten voor de scherpste prijzen en is onze productkennis volledig up-to-date.

We zijn trots om te werken voor deze klanten

TVM
Asics
Ahold
Bidfood
Auto Flevo
Wensink