De beste printer voor thuis

Kies een snelle en voordelige printer

Als je de komende periode thuis aan het werk bent in plaats van op je kantoor, dan is het prettig als je een snelle kleurenprinter tot je beschikking hebt. Lezen vanaf papier blijft toch in veel gevallen fijner dan lezen vanaf een scherm. En heb je kinderen thuis, dan print je nu waarschijnlijk ook huiswerk of kleurplaten. Met een laserprinter print je snel en betaal je minder per print dan met met een inkjetprinter. Daarnaast zijn de afdrukken direct droog en van goede kwaliteit.

Ook met een inkjetprinter maak je een goede keuze. Het voordeel van een inkjetprinter is dat ze iets voordeliger is in de aanschafprijs. Met een inkjetprinter print je mooie afbeeldingen en foto’s maar de gebruikskosten liggen uiteindelijk hoger dan bij een laserprinter omdat de cartridges sneller vervangen moeten worden.

Inkjetprinter of laserprinter?

De keuze voor een inkjetprinter of een laserprinter hangt af van hoeveel je print en of je met name print in zwart-wit of in kleur. Als je weinig print, dan is een inkjetprinter een prima optie. De aanschafprijs is vaak iets lager dan van een laserprinter. Het elektriciteit verbruik is minder omdat de inkjetprinter niet hoeft op te warmen.

Print je meer, dan wil je graag een voordelige toner. De toners van laserprinters gaan vaak vele malen langer mee dan de cartridges van inkjetprinters. Hiermee bespaar je op de langere termijn geld. Daarnaast loop je bij cartridges voor inkjetprinters het risico dat de inkt opdroogt, wat bij tonerpoeder niet zal gebeuren,

En als je dan toch je thuiswerkplek aan het upgraden bent, lees ook onze tips voor de beste bureaustoelen voor thuis.

Contact met DePrinterexpert

Heb je vragen over printers voor thuis? Of kunnen we je ergens anders mee helpen? Neem contact op via de chat, mail naar info@nnpartners.nl of bel ons op 055-5401004.

Beste printer voor thuis

KYOCERA ECOSYS M5526CDW

Kyocera-ecosys-de-beste-printer-voor-thuis

Epson WorkForce Pro WF-C5790DWF

De beste printer voor thuis: Epson Work Force Pro WF-C5790DWF
 • Kleurenlaserpinter, print tot 26 pagina’s per minuut in kleur en zwart-wit.
 • Uitstekende afdrukkwaliteit van 1.200 dpi en eenvoudige bediening met het 4,3 inch touch screen.
 • Standaard dubbelzijdig afdrukken, kopiëren, scannen en faxen.
 • Mobiel afdrukken via AirPrint, Mopria, KYOCERA Mobile Print.
 • Compact design en stille werking.
 • Geschikt voor PaperCut Follow Me Printing software: Follow Me Printer software slaat alle printopdrachten centraal op in de cloud of lokaal. Vanaf hier kun je de printopdrachten op elke aangesloten printer uitvoeren.
 • Kleuren inkjetprinter, print tot 34 pagina’s per minuut.
 • Eerste zwart-wit print in 4.8. seconden.
 • Milieuvriendelijk, verbruikt tot 90 procent minder stroom dan kleurenlaserprinters.
 • Laag stroomverbruik dankzij de warmte-vrije technologie van de inkjetprinter, zonder uitstoot van ozon.
 • Geschikt voor PaperCut Follow Me Printing software: Follow Me Printer software slaat alle printopdrachten centraal op in de cloud of lokaal. Vanaf hier kun je de printopdrachten op elke aangesloten printer uitvoeren.
 • Compact model: 425‎ x 535 x 357 mm.