DePrinterexpert helpt Dusseldorp Automotive besparen op de printkosten

Besparen op de printkosten is helemaal niet zo moeilijk

Kies voor één leverancier en een erkende dealer

Veel bedrijven kunnen snel starten met het maken van efficiencyslag op het gebied van Printing en daarmee aanzienlijk besparing op de kosten voor printen. Kies bijvoorbeeld voor één leverancier, die het complete beheer, onderhoud en levering van je printers en supplies regelt. Zo ben je vaak voordeliger uit en heb je één vast aanspreekpunt.

Daarnaast is het een aanrader om met een erkende printerdealer in zee te gaan. Deze dealer zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Printing, Printerreparatie en bijvoorbeeld software oplossingen zoals Follow Me Printing.

DePrinterexpert is business solution dealer en Gold Partner van Lexmark, KYOCERA en Epson printers. Met meer dan 20 jaar ervaring in Printing, kunnen we zeker goed adviseren bij het starten op besparen op de printkosten.

 

Dusseldorp Automotive bespaart tot 65% op de printkosten

Ook het Apeldoornse bedrijf Dusseldorp Automotive wilde graag een besparing gaan maken op de printkosten. Door het centraal inkopen en aansturen van de printers via DePrinterexpert gaat Dusseldorp tot maar liefs 65% besparen op de huidige printkosten!

 

Dusseldorp Automotive besteed het beheer van haar volledige printerpark nu uit aan DePrinterexpert.

Wat we o.a. allemaal doen voor deze klant:

⭐ Beheer van printers, door gecertificeerde engineers

⭐ Inzicht geven in de printkosten en zo helpen met besparen op deze kosten

⭐ Automatische nieuwe toners toesturen

⭐ Zorgen dat de printers nooit stil staan!

⭐ Leveren van printersupplies

 

De IT-coordinator van het automotive bedrijf heeft nu geen omkijken meer naar het printerpark en kan zich volledig focussen op interessantere taken! En daar is hij blij mee. Lees de klantcase.