Fleetmanager DePrinterexpert

Fleetmanager is de online tool die jouw volledige printerpark beheert.

Fleetmanager is de online software oplossing waarmee je jouw volledige printerpark beheert. Krijg inzicht in alle printers, het verbruik, het aantal storingen en nog veel meer. Via de online portal kan je 24/7 inloggen in je eigen omgeving.

De software zorgt ervoor dat je automatisch nieuwe toners ontvangt, zodra je huidige bijna leeg zijn. Of krijg pro-actieve benadering van ons, zodra één van de printers in storing staat. Draai rapportages uit met verschillende afdrukgegevens zodat je snel inzichtelijk krijgt hoeveel er geprint wordt in jouw organisatie.

Fleetmanager werkt op ieder gangbaar merk zoals HP, Brother, Canon, Lexmark, KYOCERA, Samsung en andere merken.

KYOCERA Fleet Services, zo werkt het.

Lagere servicekosten en tevreden medewerkers

Met deze online service, voor het op afstand onderhouden van jouw printerpark, kan DePrinterexpert vanaf locatie:

✅ De status monitoren van jouw bedrijfsprinters

✅ Snel en makkelijk problemen vaststellen

✅ Belangrijke onderhoudstaken uit voeren

Door deze manier van onderhoud houden we de servicekosten laag. Doordat we snel kunnen reageren en mogelijk ook storingen op afstand kunnen oplossen zijn onze klanten geholpen!

Online portal

Via de online portal, kun je overal 24/7 inloggen in jouw eigen fleetmanager omgeving.

Alle bekende merken

Fleetmanager ondersteunt alle bekende merken en printers zoals HP, Brother, Canon, Lexmark, Kyocera, Samsung en nog veel meer.

Inzicht in printgebruik

Draai eenvoudige rapporten uit, krijg inzicht in verschillende gegevens zoals aantal printers, aantal afdrukken in kleur en mono, en nog veel meer.

Gratis voor onze klanten

Klanten van dePrinterexpert krijgen onze fleetmanager gratis. Service, van dePrinterexpert.

Storingen pro actief gemeld

Storingen worden automatisch gemeld bij ons. Zo kunnen wij pro actief reageren op stilstaande machines in je printerpark.

Automatisch toner leveringen

Fleetmanager meet het toner niveau in je printers, is een toner bijna op? Het systeem bestelt automatisch een nieuwe zodat jij nooit zonder toner zit.

Aantal printers in beheer

Aantal toners verstuurd

Aantal storingen opgelost

Wat onze klanten zeggen over DePrinterexpert

by Jannet on DePrinterexpert

Ook wij hebben een fijne samenwerking gehad met Jeroen en Alfred, levering van de printer werd uitgesteld, maar gelukkig tussentijds een andere printer kunnen gebruiken. Erg fijn dat ze met een oplossing kwam!
Dus erg goede service en raad dit bedrijf zeker aan

by M. Remmink on DePrinterexpert

Wij zijn zeer tevreden met de snelle levering en installatie. Ook de communicatie is goed verlopen.

by Dinja de Weger on DePrinterexpert

Wij hebben een top samenwerking gehad met Jeroen en Alfred. Altijd meedenken en denken in oplossingen. De levering van de printer werd helaas uitgesteld, maar ons operationele proces heeft er niet onder hoeven leiden dankzij de mannen. Dat is samenwerken en maakt dat wij super tevreden zijn over de service en wij blijven dan ook graag klant.

by Robin on DePrinterexpert

Vanochtend gebeld, binnen 1 uur een keurige offerte met het juiste advies en de printer dezelfde dag na akkoord nog geleverd bij ons bedrijf in Apeldoorn. Geweldige service!

by rosier on DePrinterexpert

hoewel ons bedrijf in Bergshenhoek is , kwamen we in contact met Alfred zijn deskundigheid gepaard met vriendelijkheid, en goede service heeft ons doen besluiten bij dit bedrijf te kopen! ik raad dit bedrijf zeker aan !

Ja graag, beheer mijn printerpark!

Vraag hier gratis Fleetmanager aan