NN Partners Follow me printer software (1)

Wat is Follow Me Printing?

Heb je inmiddels de beste bedrijfsprinter(s) voor jouw bedrijf gevonden? Dan is het nu tijd om te starten met veilig én makkelijk printen, zonder de printkosten te hoog op te laten lopen.

Het papiergebruik van medewerkers is vaak hoger dan noodzakelijk. Vaak vergeten mensen dat ze al een printopdracht gegeven hebben en printen ze nogmaals. Of men stuurt de opdracht naar de verkeerde printer. Dit kost onnodig veel papier.

Met Follow Me Printing voorkom je deze problemen. Want de printopdracht start pas wanneer de gebruiker bij de printer staat en vanaf hier de opdracht start.

Printopdrachten centraal opgeslagen

Follow Me Printer software slaat alle printopdrachten centraal op in de cloud of lokaal. Vanaf hier kun je de printopdrachten op elke aangesloten printer uitvoeren. De printopdracht start pas wanneer de gebruiker zichzelf identificeert met bijvoorbeeld een pasje, mobiele telefoon, druppels of pincode. Vertrouwelijke informatie kan zo nooit onbeheerd in een openbare ruimte liggen en in de verkeerde handen vallen.

Ideaal voor bedrijven met meerdere printers of flexplekken

Voor bedrijven met meerdere printers, locaties of met veel flexplekken is Follow Me Printer Software een uitkomst. De printerinstellingen zijn voor elke printer hetzelfde. Daarnaast bespaart het werken met Follow Me op papier, inkt en toners en elektriciteit. Dit levert je organisatie dus niet alleen geldbesparing op maar is ook beter voor milieu!

Follow Me Printing Software pakketten

DePrinterexpert heeft goede ervaringen met de volgende Follow Me Printing Software pakketten:

Heb je vragen over Follow Me Printer Software? Neem contact op met DePrinterexpert, we laten je graag zien hoe het werkt.

NN Partners Follow me printer software (2)

Wat klanten van DePrinterexpert zeggen300+

KLANTEN VERTROUWEN ONS MET HUN PRINTERPARK