MyQ

Beveilig en beheer je afdrukken
met MyQ Follow Me printersoftware

MyQ DePrinterexpert Follow Me Printersoftware

Waar zijn de loonstroken gebleven?

Met MyQ Follow Me Printing software bescherm je vertrouwelijke documenten én hou je controle over de printkosten. Met de Follow Me functionaliteit kunnen gebruikers hun printopdrachten ophalen met een persoonlijke pas. Documenten worden pas afgedrukt als de gebruiker zijn pas bij de printer houdt, zo vallen vertrouwelijke stukken nooit in de verkeerde handen. Bovendien bespaart dit veel afdrukken, aangezien ruim 10% van de afdrukken nooit opgehaald, en dus ook niet geprint wordt.

Slim printen

Met MyQ is het mogelijk om de printbelasting van een opdracht te monitoren en ervoor te zorgen dat opdracht bij de de meest geschikte printer uitkomt. Dit levert naast een hogere afdruksnelheid een aanzienlijk efficiënter gebruik van de printers op.
Wanneer tijdens een printopdracht één van de printers bijvoorbeeld geen toner of papier meer heeft worden de resterende pagina’s automatisch naar een andere printer in de groep gestuurd.

Naast MyQ software werkt DePrinterexpert ook met PaperCut software.

MyQ Follow Me Printer software-DePrinterexpert
MyQ Follow Me Printer software

Volg & beheer het printgedrag

Print veilig & slim

Follow Me Printer Software DePrinterexpert

Minder papierverspilling

Printkosten doorbelasten

MyQ maakt het eenvoudig om printkosten door te belasten. De software wijst de kosten automatisch toe aan bepaalde gebruikers, taken, afdelingen of projecten. Zo kost deze lastige en tijdrovende taak je voortaan veel minder werk!

Veelgestelde vragen

Hoe zorgt MyQ voor veilig printen?

Printen, kopiëren en scannen begint pas nadat de gebruiker is ingelogd op de machine. Authenticatie kan plaatsvinden door middel van verschillende methoden die aansluiten op de veiligheidseisen.

Kun je ook makkelijk scannen via MyQ?

Ja dat kan, met MyQ is het invoeren van de juiste scan instellingen niet langer tijdrovend of foutgevoelig. Met Secure & Easy Scan kun je met een klik handelingen verrichten die eenvoudig te beheren en te gebruiken zijn.

Hoe krijgen we de printkosten inzichtelijk?

Je wilt graag besparen op output en printkosten. Met MyQ kunnen gebruikers bijhouden hoeveel ze printen en managers krijgen inzicht, kunnen de afdrukkosten beheren en bovendien besparingen realiseren.

Wanneer inzichtelijk is hoeveel afdrukken er gemaakt worden en wat de bijbehorende kosten zijn draagt dit actief bij aan de vermindering van het aantal afgedrukte pagina‘s.

Kan ik ook prepaid afdrukken?

MyQ biedt de mogelijkheid om een bevoegd persoon prepaid vouchers te laten printen. Deze kunnen worden gebruikt voor het maken van afdrukken op machines in publieke omgevingen zoals bijvoorbeeld scholen of bibliotheken. Gebruikers kunnen deze prepaid vouchers aanschaffen en met dit tegoed printen, kopiëren of scannen op de aanwezige machines.

Wat klanten van DePrinterexpert zeggen