PaperCut

Follow Me Printing software voor elke printer

papercut DePrinterexpert Follow Me Printersoftware

Wie heeft er gister een document van 3.000 pagina’s geprint?

Met de Follow Me Printing software PaperCut heb je online inzicht in het print- en kopieergedrag van je medewerkers. Via het dashboard kun je zien wie er aan het printen is, wat men print, wanneer en op welke printer.

Is het niet de bedoeling dat medewerkers zulke grote documenten afdrukken? Dan maakt PaperCut het makkelijk om een printbeleid in te gaan stellen. Zo bespaar je geld en spaar je het milieu!

Geschikt voor alle merken printers

PaperCut helpt scholen, universiteiten, bedrijven en andere organisaties bij het besparen op de printkosten en het zorgt voor minder papierverspilling. Daarnaast is PaperCut ideaal voor systemen waarbij gebruikers betalen voor het gebruik van de printer. De Follow Me Printing software is merk onafhankelijk en werkt dus samen met alle gangbare printermerken zoals KYOCERA, Lexmark, Zebra en anderen merken.

Ook werkt de Follow Me Printer software met alle bekende besturingsystemen zoals: Windows, Mac, Linux en Novell. Werk je met een Active Directory of LDAP, dan importeert PaperCut automatisch de gebruikers, handig!

Printen vanaf elk device

Wil je medewerkers, klanten of bezoekers laten printen vanaf hun eigen telefoon, tablet of laptop? Dat kan met PaperCut. Via Mobiel Printen kan elke gebruiker printopdrachten maken vanaf elk device en het maakt niet uit of men nu werkt met Windows, iOS, macOS, Chrome OS of Android!

Naast PaperCut werkt DePrinterexpert ook met de Follow Me Printer software MyQ van KYOCERA.

PaperCut screenshot DePrinterexpert
Dashboard PaperCut

Volg & beheer het printgedrag

 

Print veilig & slim

 

Follow Me Printer Software DePrinterexpert

Minder papierverspilling

Veilig en simpel scannen

Met PaperCut kun je veilig scannen en eenvoudig scannen met je all in one printer. Gebruikers kunnen via de software scannen naar e-mailadressen, mappen binnen het bedrijfsnetwerk of naar een cloud applicatie. En systeembeheerders configureren en beheren de scan acties eenvoudig vanaf het dashboard.

Veelgestelde vragen

Wat is PaperCut?

PaperCut is software voor het beheren van Printing. Het helpt bij:

  • Tegengaan van verspilling
  • Besparen op papier en inkt / toner
  • Beveiligen van documenten
  • Tijdsbesparing voor de systeembeheerders
  • Stimuleren van gebruikers om het printgedrag te verbeteren

Hoe werkt PaperCut?

PaperCut onderschept printopdrachten wanneer deze in een afdrukwachtrij worden geplaatst. Het bewaakt de wachtrijen en filtert hier taakinformatie uit, zoals het aantal pagina’s.

Vervolgens zorgt de software ervoor dat de gegevens beschikbaar komen voor rapportages en voegt het beveiligingsfuncties toe zoals archivering of een watermerk.

Welke printers zijn geschikt voor PaperCut?

PaperCut is te gebruiken op elk merk printer! Het maakt dus niet uit welk merk of welke driver je gebruikt, de software werkt altijd. PaperCut ondersteunt alles, van een kleine desktopprinter tot de grootste multifunctionele printers met geavanceerde touchscreens.

Ook het veranderen van printer geeft dus geen problemen.

Hoeveel besparing levert PaperCut op?

Besparingen zijn afhankelijk van de geïmplementeerde functies en het type organisatie. In de onderwijsomgeving zien de meeste organisaties grote besparingen en is het systeem snel terugverdiend.

Bedrijven besparen al vaak tot 20% op de printkosten door alleen de beveiligde afdrukrelease en Follow me Printing functie te implementeren. Wanneer je ook nog het printbeleid aanpast kan dit tot aanzienlijk hogere besparingen leiden van papier, inkt en toners.

Wat klanten van DePrinterexpert zeggen