Geef je mening over dePrinterexpert

We zijn benieuwd naar jouw mening over DePrinterexpert!

Onze klanten staan bij ons op de eerste plaats! We horen graag wat jouw mening is over ons bedrijf en onze service. Mocht je commentaar, aanbevelingen of suggesties hebben voor DePrinterexpert, laat het vooral weten.

Bedankt voor de moeite!

 

Klik op onderstaande button “Create you own review

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

DePrinterexpert
Average rating:  
 47 reviews
by Tom on DePrinterexpert

Duidelijk en goed advies. Snelle levering en perfecte service!

by Henk-Jan Oostendorp on DePrinterexpert

Op zoek naar een vervangende printer/kopieermachine bij De Printerexpert uitgekomen. Vanaf het eerste contact korte en snellen lijnen, snel geleverd en geplaatst. Kortom een tevreden klant.

by Ben van de Beek on DePrinterexpert

Ze hebben een prima printer geleverd, de monteur was op tijd en vriendelijk.

by Remmo Reinigert on DePrinterexpert

Fijne en vriendelijke mensen met verstand van zaken en er ook alles aan willen doen om je snel mogelijk te helpen. Een pluim voor de organisatie.

by Ayu on DePrinterexpert

Zeer betrouwbaar bedrijf, snelle reactie op de mail, offerte tot de levering. Dit is de tweede keer dat wij printer(s) bestellen bij DePrinterExpert.
Heel vriendelijk, professioneel, behulpzaam en meedenken personeel.
Zeker een aanrader!

by Bart on DePrinterexpert

Heel vriendelijke en benaderbare organisatie. Ik ben uitgebreid te woord gestaan m.b.t. de mogelijkheden. Men is proactief. Enige minpuntje is dat nog niet alle functionaliteit van de printer/multifunctional het doet op het moment dat ik dit schrijf. Ik heb er echter vertrouwen in dat dit goed gaat komen.

by Ria van Wee on DePrinterexpert

Snelle service en goed advies!

by Ayu Niken on DePrinterexpert

Bedankt voor de snelle service en levering door DePrinterexpert. Jullie hebben bij ons super snel de printers en goede service geleverd. De monteur is ook vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Compliment voor jullie teamwerk.

by Thijs Staffhorst on DePrinterexpert

Zeer net en vlot geholpen, na vergelijk met andere leverancier bleek N&N Partners veel transparanter en vooral veel minder arrogant. Snelle levering en prima advies!

by D. Kranenburg on DePrinterexpert

Binnen twee dagen hadden we een nieuwe printer die helemaal voldoet aan onze wensen. Een prima service en afhandeling.

by Herman Hilhorst on DePrinterexpert

Al een tijd op zoek naar een multifunctional A4/A3. Ik kwam uiteindelijk terecht bij DePrinterexpert die mij goed geadviseerd hebben. Vorige week is hij geïnstalleerd en "het ding" werk als de brandweer. Wat een fijn apparaat. Ik denk dat wij hiermee weer jaren vooruit kunnen. Uitgebreid en duidelijke uitleg gehad tijdens de installatie, heel fijn.

by Annelies on DePrinterexpert

Erg prettig contact gehad en er is goede service geleverd. van A tot Z zeer professioneel en kundig personeel. Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe printer!

by Vera Fortuin on DePrinterexpert

Na eerst kennis te hebben gemaakt met de goede service van N&N door middel van het plegen van onderhoud aan onze printer (die bij een andere leverancier vandaan kwam) en het leveren van toners, hebben wij ons laten adviseren omtrent een nieuwe printer. Deze is na het geven van de opdracht binnen een week geleverd en geïnstalleerd met daarbij een duidelijke gebruiksinstructie.

De machine voldoet volledig aan onze wensen en is gebruiksvriendelijk. Het advies, het onderlinge contact, de snelle levering en de gebruiksinstructie, het plaatje klopt en geeft het gevoel dat wanneer er iets is met de machine, je ook bij N&N terecht kunt. Bijzonder servicegericht.

by Rudolf Huisman on DePrinterexpert

Goed advies ontvangen over welke machine het best tot zijn recht komt bij ons, en een zeer snelle service! Wat ze zeggen maken ze dus ook waar. Top!

by S. Warren on DePrinterexpert

We zijn optimaal geadviseerd en geholpen met de aankoop van een HP A0 plotter/ scanner, idem de afhandeling na de plaatsing, we zijn zeer tevreden.

by R.Weerts on DePrinterexpert

Wij hebben dit bedrijf als bijzonder klantvriendelijk ervaren, waar vind je dat tegenwoordig nog.

by Kelly on DePrinterexpert

Wij waren toe aan een nieuwe en professionelere printer. Deze is snel en adequaat geleverd. De communicatie en service hebben wij als zeer prettig ervaren.

by J. Boom on DePrinterexpert

Snel geleverd tegen een goede prijs!

by Roelof on DePrinterexpert

Perfecte service, snel en betrouwbare levering!

by Michel Esselink on DePrinterexpert

Gewoon een bedrijf zoals een bedrijf moet zijn. Afspraak is afspraak, goede prijs/kwaliteit verhouding, goed product en........leuke mensen. Kortom: Top!

by Conny Versteeg on DePrinterexpert

Duidelijke en prettige communicatie. Nieuw geleverde printer bevalt uitstekend en doet wat er beloofd is.

by R. v.d. Weijer on DePrinterexpert

Prettig contact, goede prijs, snelle levering plus plaatsing en ook after sales contact om te zien of de services bevallen. Kortom, heel goede ervaring en zeker aan te raden!

by Jan-Willem van Weerdenburg on DePrinterexpert

Communicatie is zeer prettig en vlot. Problemen worden in overleg met de klant adequaat en snel opgelost. DePrinterexpert is een prettig en klantgericht bedrijf om zaken mee te doen.

by S Wilson on DePrinterexpert

Recentelijk een nieuwe printer geleverd. Allemaal prima gegaan.
Later nog gebeld voor een stukje nazorg.
Communicatie was prettig!

by Hendrie Kroes on DePrinterexpert

Alles perfect en snel geregeld. Mooie oplossing.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»