HP-printer-kopen-zakelijk-DePrinterexpert

HP printer kopen?

DePrinterExpert levert & beheert
HP PageWide zakelijke printers

HP printer repareren?

DePrinterExpert repareert en onderhoudt
HP PageWide zakelijke printers

Printer stuk?

De printer gaat altijd op het verkeerde moment stuk. Hier zit je niet op te wachten. Gelukkig is daar de DePrinterexpert! We hebben meer dan twintig jaar ervaring in het repareren en onderhouden van printers voor zakelijk Nederland. We repareren diverse merken printers en zijn officiele zakelijke dealers van o.a Lexmark en KYOCERA printers. Onze service engineers rijden door heel Nederland om printerstoringen te verhelpen. Daarnaast beheren we ook printers voor bedrijven.

Werkwijze

Printerstoringen kun je snel online bij ons aanmelden.

  • Je ontvangt dan direct een ticketnummer
  • Binnen twee uur neemt de klantenservice contact met je op het probleem te inventariseren en eventueel een afspraak in te plannen (op werkdagen)
  • Als de onderdelen op voorraad zijn plannen we binnen 24 uur een service engineer voor je in

Zakelijk printen met HP Printers

De PrinterExpert biedt met HP PageWide Printers een concurrerende manier om zakelijk te printen. Dankzij de innovatieve technologie van HP print jouw bedrijfsprinter sneller maar verbruikt deze minder energie. Op deze manier kun je zeer efficiënt en productief werken en een aanzienlijke kostenbesparing realiseren.

 

Extreem snel, hoogwaardig en voordelig printen

HP maakt het mogelijk om supersnel te printen met dezelfde hoogwaardige kwaliteit die je van HP Printers gewend bent. Op deze manier vormt de zakelijke printer geen kostenpost meer, maar wordt het juist een manier om kosten te besparen. De PageWide technologie van HP maakt het bovendien mogelijk om milieuvriendelijk te printen zonder dat het ten koste gaat van prestaties. Verantwoord printen is vanaf nu eenvoudig.

HP printers staan voor snelheid

Met de PageWide technologie van HP en het HP PageWide-pigment kun je een hele pagina in één doorgang printen. Hierdoor is het mogelijk om met een HP PageWide printer tot 6.900 A4-kleurenpagina’s per minuut te printen. Daarnaast printen de HP PageWide MFP’s in een ongeëvenaarde snelheid. De eerste zwart-wit print heb je binnen 6 seconden in handen en de eerste kleurenprint binnen 6,5 seconden. En met een output van maximaal 38 dubbelzijdige pagina’s per minuut hoef je nooit lang te wachten op je documenten.

Prints van hoge kwaliteit

Het merk HP staat garant voor hoge prestaties in printkwaliteit. Realiseer kleurenprints met levendige kleuren en zwart-wit prints waarbij de zwarte letters, lijnen en afbeeldingen ook echt diepzwart zijn en blijven.

Profiteer van hoge besparingen

De printers van HP hebben de meest gunstige prijs en zijn voorzien van technologie om zakelijk printen nóg voordeliger te maken. Zoals HP Power Handling en HP Auto-aan/Auto-uit-technologie. Dit zorgt ervoor dat deze inkjet printer zuiniger is dan alle laserprinters in hun klasse. Zo ben je in staat om tot 50% op printkosten en tot 84% op energie te besparen. Een goede keuze als bedrijfsprinter!
Naast HP PageWide printers heeft DePrinterexpert ook goede ervaringen met KYOCERA en Lexmark bedrijfsprinters. Bekijk ons assortiment en als je advies nodig hebt bij de keuze voor een nieuwe printer bel ons op 055-5401004.

Uitgeroepen tot meest betrouwbare zakelijke printer

HP is door Buyers Lab-analisten gekozen tot meest betrouwbaar merk voor zakelijk printers. De uitstekende betrouwbaarheid blijkt uit het feit dat van de bijna 2 miljoen gemaakte kleurenprints slechts twee foutief werden ingevoerd. Alle meer dan 2 miljoen zwart-wit prints werden volledig correct ingevoerd. De geteste apparaten voltooiden bovendien bijna 4 miljoen printjes zonder één enkele onderbreking.

HP-Pagewide-zakelijke-printers-DePrinterexpert

Dit zijn de grootste voordelen van HP PageWide printers

Duurzaam

Versterk je duurzame imago: met HP PageWide printen verbruik je minder stroom en verminder je papierafval. Daar komt bij dat de apparaten van HP erop gericht zijn om te worden geüpgraded en/of gerecycled.

Kostenvoordeel

Verbeter je bedrijfsresultaat: door de hoge besparingen op stroom die je met HP realiseert, verlaag je de bedrijfskosten en verhoog je je winst.

Goede Beveiliging

De beste beveiliging in zijn soort: HP biedt optimale bescherming voor data, documenten en apparaten.

Snelheid

Supersnel en voordeliger printen met dezelfde hoge printkwaliteit als andere merken bedrijfsprinters.

Klanten over onze service:Aantal pagina's geprint

Aantal verkocht

Aantal verblijde klanten

Veelgestelde vragen van bedrijven:

Hoe krijgen we alle printkosten inzichtelijk?

Met Follow Me printer software is per gebruiker, afdeling of project inzichtelijk hoeveel er wordt geprint, in verschillende statistieken. (kleur/zwart-wit). Met deze gegevens kan er gestuurd worden op een output- en kostenverlaging.

Ik heb meerdere printers in ons pand staan. Hoe print ik naar de juiste printer?

Met Follow me printer software heb je maar 1 driver voor alle printers in je kantoor. Je kan dus nooit de verkeerde printer kiezen. Vervolgens kan je jouw document bij ieder printer ophalen. Houd je pas voor een printer, en het document wordt geprint.

Hoe zorg ik er voor dat vertrouwelijke documenten niet in de verkeerde handen vallen?

Alle documenten worden encrypted naar de cloud server van MyQ verstuurd. Zodra jij je pas/inlogcode bij de printer houdt, wordt je document pas geprint. Zo blijven vertrouwelijke documenten uit de verkeerde handen.

Ik heb verschillende soorten merken en type printers. Hoe beheers ik alle software en drivers hiervoor?

Je hebt met MyQ maar 1 universele printerdriver nodig.

Welke printer past het best bij jou?

De Printerkeuzetool van DePrinterexpert, online advies in 4 vragen

Wat kunnen we voor je doen?

300+

KLANTEN VERTROUWEN ONS MET HUN PRINTERPARK

Meer informatie over het repareren of onderhouden van een HP printer?

Vraag vrijblijvend advies aan

Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zsm contact met op. Of bel DePrinterexpert 055-5401004.