Akoestische oplossingen voor optimale communicatie en concentratie

Overleggen en rustig werken in dezelfde ruimte

Communicatie en concentratie zijn essentieel voor de productiviteit en output van medewerkers. Vooral in een moderne, open kantoorruimte is goede akoestiek belangrijk. Alleen op deze manier kunnen collega’s elkaar goed verstaan tijdens een overleg, terwijl medewerkers in dezelfde ruimte rustig en geconcentreerd kunnen doorwerken.

Creëer een aangename akoestische omgeving

Met de geluidsabsorberende producten van AtHomeAtWork creëer je een optimale akoestische omgeving. In ons uitgebreide assortiment vind je verschillende soorten akoestische panelen en geluidsabsorberende scheidingswanden. Zo kun je geluiddempende afscheidingen vormen tussen werkplekken, overlegzones en andere plekken waar medewerkers elkaar ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan.

Akoestische oplossingen

Scheidingswand Basic

Voor privacy aan de voorzijde van het bureau zijn er de Basic scheidingswanden. Je hebt de keuze uit een opzet- of voorzetwand en een bench scheidingswand voor een duo-werkplek. De Basic is volledig gestoffeerd met een keuze uit twee stofkleuren in een rustige grijstint. De wand heeft rechte hoeken en de zijden zijn voorzien van een aluminium strip.

ECO-screen

Met een ECO-screen zorg je voor privacy op de werkplek, versterk je het milieuvriendelijke karakter van je bedrijf en voeg je eveneens kleur toe. De zichtschotten, opzetwanden en voorzetwanden zijn gemaakt van gerecyclede PET-flessen en verkrijgbaar in 18 aansprekende kleuren. Het model heeft afgeronde hoeken en kan worden voorzien van v-groeven.

Scheidingswand A50

De scheidingswand A50 is speciaal ontwikkeld om rustig te werken met alle privacy aan de voorzijde van je werkplek. Deze wand heeft rechte hoeken en is standaard uitgevoerd met geluidsabsorberende foam. Je hebt de keuze uit verschillende formaten en soorten. Van een opzetwand en voorzetwand tot een bench scheidingswand die een stukje doorloopt onder de bureaus. De volledig gestoffeerde wand is beschikbaar in twee grijstinten.

Scheidingswand Simple

Deze scheidingswand geeft privacy aan de voorzijde van je werkplek en kan als geluidsabsorberende variant worden besteld. De wand heeft afgeronde hoeken en is bekleed met stof in een grijstint naar keuze. De Simple is beschikbaar als opzet-, voorzet- en benchvariant.

Scheidingswand Stitch

De Stitch biedt privacy aan de voorzijde van je bureau. De wand kenmerkt zich door afgeronde hoeken en een stikselpatroon, waarbij je de keuze hebt uit twee soorten stiksels. Naast een standaard variant is de Stitch verkrijgbaar als akoestische wand. Er zijn drie soorten wanden in verschillende formaten. Zo kun je kiezen uit een opzetwand, voorzetwand en een bench scheidingswand. De Stitch is leverbaar in twee stijlvolle grijstinten.

Scheidingswand Push On

De Push On biedt optimale privacy aan de zijkant van je werkplek met geluidsdemping als optie. De scheidingswand is volledig gestoffeerd, heeft afgeronde hoeken en is verkrijgbaar in twee grijstinten. Je kunt de wand eenvoudig vastzetten aan je werkblad.

LightSound configuraties

Een bijzondere combinatie van LED-verlichting en akoestische panelen in fraaie vormen. Zo voeg je naast licht ook een esthetisch en rustgevend element toe aan een werkruimte. De geluidsabsorberende panelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je het kantoor tevens van een frisse toets kunt voorzien.

Freestanding

Freestanding zijn scheidingswanden voor het creëren van privacy in een werkruimte. Deze wanden van het Engelse merk Icon zijn volledig gestoffeerd en verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Hierbij heb je de keuze tussen een standaard en een akoestische variant. De stof is beschikbaar in twee grijstinten met een fraai stikselpatroon naar keuze. Je kunt een wand van een metalen of stoffen voet laten voorzien, maar een scheidingswand zonder voet behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Clamp

Creëer nieuwe ruimtes met uitstekende akoestische eigenschappen voor geconcentreerd werken op kantoor. Clamp zorgt voor geluidsabsorberende afscheidingen tussen werkeilanden, individuele werkplekken, vergaderzones en plekken waar medewerkers pauze houden. Met dit modulaire scheidingswandsysteem van het Duitse meubellabel Palmberg behoud je het open karakter van de kantoorruimte, terwijl collega’s hun eigen activiteiten kunnen ontplooien zonder elkaar te storen.

Disc

Disc verlaagt het geluidsniveau op kantoor en zorgt eveneens voor een visuele scheiding tussen verschillende plekken. De ruimteverdeler en geluiddemper ineen is tevens een stijlvol designelement. De esthetische vorm en de diversiteit in kleuren dragen bij aan de uitstraling van de ruimte. Of je Disc nu gebruikt voor het scheiden van werkplekken, wachtruimtes, vergaderzones of ontmoetingsplaatsen. De mobiele ruimteverdeler is gemakkelijk verplaatsbaar en dempt alle omgevingsgeluiden. Terwijl de leden van een projectteam een overleg hebben, kunnen andere collega’s geconcentreerd werken. Net zo goed is het mogelijk om klanten te ontvangen in een rustgevende omgeving.

Multipanel

De akoestiek van werkplekken verbeteren en visueel van elkaar scheiden. Dat kan met multipanel voor het bureau. De directe geluidsgalm neemt hierdoor af en medewerkers kunnen in alle rust werken. Multipanel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en wordt naar keuze geleverd op een staande voet of klemmend aan het bureau.

Elegance

Met de Elegance van Senator creëer je stijlvolle werk- en overlegplekken voor twee tot zes personen. Het eigentijdse ontwerp van deze zitbankgroep voegt een moderne touch toe aan het kantoor. De cabines bieden veel rust en privacy en zijn daarom uitermate geschikt voor geconcentreerd werken, overleggen, ontspannen en het voeren van telefoongesprekken.

Stel je vragen over akoestiek aan Anouk!

Anouk, adviseur kantoorinrichting

T. 055-5401004
M. [email protected]

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.
Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 055-5401004.