Expert in bureaustoelen

Wij weten welke bureaustoel het beste bij jou past!

De perfecte bureaustoel

Van een nieuwe bureaustoel verwacht je dat deze perfect bij je past. De stoel moet ten eerste comfortabel zijn en je actief ondersteunen tijdens je zittende werk en daarbij rugklachten voorkomen. Daarnaast wil je een bureaustoel die mooi past bij het interieur van je kantoor. Ook wil je graag een bureaustoel die milieuvriendelijk ontworpen is. Kortom de juiste bureaustoel is de investering meer dan waard.

Moderne ontwerpers van design bureaustoelen houden rekening met al deze aspecten. De ontwerpen van de bureaustoelen zijn het resultaat van uitgebreid onderzoek naar hoe mensen zitten en bewegen. Dit resulteert in flexibele, aanpasbare bureaustoelen, gemaakt van innovatieve, milieubewuste materialen die geschikt zijn voor verschillende lichaamstypen.

Expert in bureaustoelen

DeProjectinrichtingexpert is al meer dan 18 jaar expert in kantoormeubilair en geeft je graag advies bij het kiezen van de juiste bureaustoel. Wil je komen proefzitten op een stoel naar keuze, dan ben je van harte welkom in onze showroom. Je kunt ook een bureaustoel testen op je eigen kantoor. We leveren je nieuwe bureaustoel uiteraard gemonteerd en goed ingesteld bij je af!

Maak een afspraak en kom proefzitten! Bel ons op (055) 540 1004 of vul onderstaand formulier in.

Afwisselen is het advies.

Lang zitten is niet gezond voor je, afwisselend staand en zittend werken is dus het advies! Door het afwisselen van zittend en staand werken voorkom je rug- en schouderklachten. Je bent het meest flexibel met een elektrisch zit-sta bureau, zoals de Flex 3 uit de N&N huislijn. Met één druk op de knop verstel je de hoogte van je bureau en kun je staand aan het werk.

Bekijk het assortiment bureaustoelen

Kom proefzitten!

Herman Miller bureaustoelen

Senator
bureaustoelen

N&N huislijn
bureaustoelen

Zadelkrukken
Dynamisch zitten

Proefzitten?

Wil je eens proefzitten op een bepaalde bureaustoel? Je bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn. Bel ons op (055) 540 1004 of vul onderstaand formulier in, dan spreken we elkaar snel!

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht