Coronaproof met goede hygiëne-veiligheid voor personeel en klanten

Bekijk het assortiment social distancing producten van DeProjectinrichtingexpert

Coronaproof veilig werken, stay safe!

Herinrichten werkplek

De social distance richtlijn om op een veilige afstand van minimaal 1,5 m te blijven is zeker de komende tijd de norm. Maar het is niet altijd mogelijk om deze afstand te bewaren tussen personen. Uiteraard wil je zowel jouw klanten als personeel graag zo goed mogelijk beschermen, zodat ze gezond blijven. We kunnen helpen bij het herinrichten van je kantoor.

Social distancing producten

Met social distancing producten voor op kantoor, in de horeca en in de zorg zoals: vloerschermen, balie- en buroschotten, afstandmarkeringen, striping en horecaschotten kom je een heel eind in de handhaving van de hygiëne-veiligheid van zowel klanten als werknemers.

We hebben diverse social distancing producten in ons assortiment van diverse fabrikanten zoals Palmberg, Vezzino en StaySafe, blijf gezond!

Heb je vragen, neem contact op met DeProjectinrichtingexpert.

Coronaproof producten voor de zorg

De vloerschermen van ScreenIT Health & Care zijn speciaal gemaakt voor de zorgsector. Ze kunnen in diverse ruimtes geplaatst en gebruikt worden, zoals bij de receptie, op slaapzalen en in wachtruimtes.

Het vloerscherm is leverbaar in één maat en opgebouwd uit een houten frame, gevuld met 30mm akoestisch materiaal en bekleed met grijs/beige vinyl. Het vinyl is makkelijk te reinigen en te desinfecteren. De hygiëne-veiligheid van personeel en patiënten is zo goed te beschermen.

Verder zijn de vloerschermen aan de zijkanten voorzien van drukknoppen om de schermen goed aan elkaar te kunnen verbinden. ScreenIT Health & Care is leverbaar met verrijdbare wielen óf voeten (wit).

De vloerschermen zijn leverbaar in de volgende uitvoeringen:
• B1150mm x H1850mm (incl. wielen)
• B1150mm x H1860mm (incl. voeten)

Social distancing producten voor horeca en kantoor

Heb je veel klanten over de vloer dan is het nu echt noodzakelijk om te zorgen dat ze goed afstand kunnen houden of beschermd worden via een scherm. Producten zoals markeringen met behulp van stickers op de vloer of plaatsbare borden helpen bij het afstand houden.

Voor recepties en balies bieden balieschotten een uitkomst. De medewerkers en de klanten zijn zo beschermd en kunnen elkaar wel goed zien.

Ook voor op kantoor zijn tussenschotten of afstandwanden zoals van Vezzino een goede oplossing om de hygiëne-veiligheid goed te regelen en klanten attent te maken op het afstand houden.

Heb je vragen, kunnen we je ergens mee helpen? Laat het ons weten via onderstaand formulier of bel DeProjectinrichtingexpert 055-5401004

 

DeProjectinrichtingexpert is onderdeel van N&N Partners.

Multi inzetbare hygiëne panelen

Klanten en medewerkers zijn beter beschermd tegen het overbrengen van virussen en bacteriën met de Barrio hygiëne panelen van Palmberg. De panelen van acrylglas hang je op of plaats je eenvoudig op de balie of op een bureau. Ze zijn leverbaar in verschillende afmetingen, ook op maat. Ook zijn ze makkelijk te verplaatsten en te verwijderen en kun je ze hergebruiken. De montage is eenvoudig. Kies voor deze Coronaproof producten voor optimale bescherming.

De beschermende panelen zijn aan te bevelen voor gebruik in:

✅  Apotheken

✅  Tankstations

✅  Winkels

✅  Supermarkten

✅  Ziekenhuizen

✅  Kassa´s

✅  Afhaalbalies

✅  Ontvangstbalies

✅  Advies-/communicatieplekken

✅  Teamwerkplekken

Social distancing producten nodig voor kantoor, zorg, horeca of retail?

  • Snelle levertijden
  • Producten voor diverse sectoren zoals Zorg, Horeca en Bedrijfsleven
  • Levering en montage

Hoe kunnen we je helpen met een veilige projectinrichting?

Anouk, adviseur kantoorinrichting

T. 055-5401004

E. info@nnpartners.nl

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op. Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 055-5401004.