N&N Huislijn Kantoormeubilair, leverbaar uit voorraad

Het nieuwste assortiment kantoormeubilair

Ken je de N&N huislijn al? Samen met leverancier Swan Products leveren we een groot assortiment van het nieuwste kantoormeubilair. We spreken uit ervaring als we zeggen dat het meubilair van hoge kwaliteit is. De bureaus, kasten, bureaustoelen en accessoires zijn al bij veel van onze klanten op kantoor in gebruik!

Ook akoestische scheidingswanden, panelen en akoestisch meubilair maken onderdeel uit van het assortiment kantoormeubilair van de N&N huislijn. Bekijk het assortiment akoestiek in de online catalogus.

Het complete assortiment van de N&N huislijn is online te bekijken. Bekijk de catalogus.

Binnen 2 weken gemonteerd geleverd

De kantoormeubels van de N&N huislijn zijn altijd op voorraad. We leveren het meubilair dus gegarandeerd binnen 2 weken, volledig gemonteerd bij je af. Dat is aanzienlijk sneller dan bij duurdere merken, waarbij de producten vaak op bestelling gemaakt worden en de levertijd dus kan oplopen.

Effectieve werkplekken inrichten met de N&N huislijn

In het grote assortiment van de N&N huislijn vind je al het kantoormeubilair én de accessoires om je kantoor in te richten met prettige en vooral effectieve werkplekken. Wanneer je kiest voor een mix met het robuuste en stijlvolle meubilair van AtHome AtWork, dan creëer je zeker een comfortabele en uitnodigende werkomgeving.

Het inrichten van een kantoor is een vak apart. Je krijgt te maken met zaken zoals ergonomie, akoestiek, efficiency en je hebt uiteraard je eigen wensen, smaak en budget. DeProjectinrichtingexpert heeft meer dan 20 jaar ervaring in het inrichten van kantoren en werkruimtes. Samen met onze interieurarchitect maken we graag een plan voor een betaalbare werkplek op maat.

Assortiment N&N Huislijn

N&N Huislijn stoelen

Het assortiment stoelen bestaat uit bureaustoelen, terras- en kantinestoelen, vergaderstoelen, barkrukken en akoestisch zitmeubilair. Het zitmeubilair is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, materialen en kleuren.

N&N Huislijn bureau’s

Het meest verkochte bureau uit de N&N Huislijn is het Flex zit-sta bureau. Automatisch in hoogte verstelbaar van zit-zit” (hoogte 62-86 cm) tot “zit-sta” (65-125 cm).

N&N Huislijn kasten

Van roldeurkasten tot garderobekasten en van schuifdeurkasten tot boekenkasten, ze zitten allemaal in assortiment kantoormeubilair van de N&N.

Online catalogus: Vraag je persoonlijke offerte aan

Ergonomisch, tijdloos en betaalbaar kantoormeubilair

Het complete assortiment kantoormeubilair van de N&N huislijn vind je in de online brochure. Bekijk de zit-sta bureau’s, ergonomische bureaustoelen en akoestische scheidingswanden. Of kom eens langs in onze showroom! Heb je vragen, neem contact op met DeProjectinrichtingexpert.

Keurmerken N&N Huislijn

Vragen over het kantoormeubilair uit N&N Huislijn?

Anouk, adviseur projectinrichting

telefoonnummer:

055-5401004

e-mail:

[email protected]

Wat onze klanten zeggen

by Jannet on DePrinterexpert

Ook wij hebben een fijne samenwerking gehad met Jeroen en Alfred, levering van de printer werd uitgesteld, maar gelukkig tussentijds een andere...

by M. Remmink on DePrinterexpert

Wij zijn zeer tevreden met de snelle levering en installatie. Ook de communicatie is goed verlopen.

by Dinja de Weger on DePrinterexpert

Wij hebben een top samenwerking gehad met Jeroen en Alfred. Altijd meedenken en denken in oplossingen. De levering van de printer werd helaas...

 

> Meer klantbeoordelingen