Betaalbare werkplekken op maat

DeProjectinrichtingexpert is gespecialiseerd in het inrichten van effectieve werkplekken op maat. Hierbij hebben we speciale aandacht voor ergonomie en akoestiek. We werken rechtstreeks samen met verschillende fabrikanten, zoals Palmberg, Herman Miller en Senator, die kwalitatief hoogwaardig kantoormeubilair leveren. Door deze werkwijze hanteren we een scherp tarief en leveren we snel en flexibel.

Naast werkplekken verzorgen we ook de projectinrichting voor andere kantoorruimtes, zoals vergaderzalen, ontvangstruimtes, directiekamers en bedrijfskantines. Hierbij werken we samen met een aantal innovatieve interieurarchitecten, zoals bijvoorbeeld Susanne Jense.

De voordelen van DeProjectinrichtingexpert

✅ Betaalbare projectinrichting

✅ Maatwerk met gerenommeerde interieurarchitecten

✅ Effectieve werkplekken

✅ Samenwerking met bekende meubelfabrikanten

✅ Complete projectinrichting van ontwerp tot montage

✅ Eén aanspreekpunt tijdens de uitvoering van het project

Projectinrichting in de praktijk

Passie voor interieurontwerp

Interieurinrichting is écht de passie van Susanne Jense. Tijdens haar studie Interieurarchitectuur aan de kunstacademie in Rotterdam werkte ze bij een woonwinkel. Hier adviseerde ze particulieren bij de wooninrichting. Helaas kon ze hier haar ei niet kwijt. “De meeste mensen kiezen uiteindelijk toch voor een veilige witte muur met een kleuraccent in een kussentje voor thuis.”

Gespecialiseerd in projectinrichting voor bedrijven

Gelukkig kan ze het grootser aanpakken bij de projectinrichting voor bedrijven. Met haar eigen bedrijf is de interieurarchitect inmiddels gespecialiseerd in het inrichten van werkplekken, spreekkamers, bedrijfsrestaurants / kantines en bestuurskamers. Susanne haalt haar inspiratie uit de nieuwe collecties van leveranciers, beurzen en vakbladen.
Ze houdt ervan om te werken met aansprekende visuals voor op de muren en kiest graag voor meubilair met een apart soort bekleding. Ook werkt ze graag met interessante kleurencombinaties en dan het liefst op grotere vlakken. Uiteraard moet alles goed passen binnen de sfeer die het bedrijf wil uitstralen, zoals industrieel, zakelijk of juist huiselijk.

“Hoe werk jij op kantoor?”

Als allround interieurarchitect voor met name kantoren, werkt Susanne nu een aantal jaren succesvol samen met DeProjectinrichtingexpert. De eerste vraag die ze altijd stelt, is hoe de mensen werken op kantoor. Bij de (her-)inrichting van werkplekken is het belangrijk om te weten welke werkvormen de medewerkers gebruiken.

  • Is staand werken een optie?
  • Zijn flexplekken wenselijk?
  • Is er behoefte aan stilte werkplekken, waar werknemers ongestoord kunnen werken?
  • Of werkt iedereen toch het liefst in zijn eigen, afgesloten kamer?

Werkwijze

Als de manieren van werken helder zijn dan kijkt de interieurarchitect naar andere aspecten die als input voor het ontwerp dienen, zoals bijvoorbeeld de locatie en het gebouw. “Een bijzonder pand kan heel inspirerend werken, het is dan mijn uitdaging om het karakter van het pand door te vertalen naar de inrichting.” Ook de huisstijl en specifieke wensen van de opdrachtgever verwerkt Susanne in het ontwerp dat ze presenteert in visuele 3D tekeningen en plattegronden.

Na de evaluatie en finetuning van het ontwerp gaat DeProjectinrichtingexpert aan de slag met een totale offerte om het project te realiseren. Tijdens de uitvoering van het project heeft de klant één contactpersoon en zorgen we voor een succesvolle afronding van het complete project.

Vragen over Projectinrichting?

Anouk, adviseur projectinrichting

Telefoonnummer:

(055) 540 1004

Email:

[email protected]