Staand werken met een zit-sta bureau

Ons advies, ga actief aan het werk en wissel staan en zitten af.

Steeds meer van onze klanten vragen naar een zit-sta bureau om dynamisch te kunnen werken. En dat is niet zo gek, de hele dag zittend werken kan belastend zijn voor je schouders, nek en rug. Heb je een zittend beroep dan is het erg prettig als je ook regelmatig staand kunt werken. Met een zit-sta bureau wissel je zitten op je bureaustoel en staan makkelijk af. Als je kiest voor een elektrisch zit-sta bureau, kun je met één druk op de knop wisselen van werkhouding.

Bij N&N Partners werken we ook aan zit-sta bureaus en we zijn erg enthousiast! We vertellen je graag meer.

 

In balans met een zit-sta bureau

De hele dag zitten is niet bevorderlijk voor je gezondheid. Het advies is, om elk half uur twee minuten te bewegen als je aan het werk bent achter je bureau. Je lichaam blijft zo in een betere conditie en daarnaast verbetert hierdoor je werkprestatie. Werk je achter een zit-sta bureau, dan is het belangrijk om niet te lang te blijven staan, maar om een goede balans te vinden tussen het staan en zitten. Staand werken is iets belastender voor je lichaam dan zittend werken.

Voordelen van een zit-sta bureau

 • Bloedsuikerspiegel verlagen

  Uit onderzoek blijkt dat werken achter een zit-sta bureau je bloedsuikerspiegel kan verlagen, vooral na de lunch.

 • Risico op hartziekten verminderen

  Langdurig zittend werken heeft een negatief effect op de gezondheid van het hart. Door meer te zitten wordt het risico op hartziekten verhoogd. Meer staand werken kan het risico op hartziekten verminderen.

 • Meer energie

  Afwisseling tussen staan en zitten verbetert je stemming en energie. Je ervaart minder stress en vermoeidheid dan wanneer je de hele dag zittend werkt.

 • Minder rugklachten

  Chronische rugpijnklachten verminderen door te werken achter een zit-sta bureau.

 • Minder kans op obesitas

  Staand werken verlaagt het risico op gewichtstoename en obesitas. Je verbrand extra calorieën als je staat achter je bureau.

Bekijk het assortiment zit-sta bureaus

Welk zit-sta bureau past het best bij jou?

Contact met DeProjectinrichtingexpert

We vertellen je graag meer over onze ervaringen met zit-sta bureaus of over ons assortiment. Kom eens werken aan een zit-sta bureau in onze showroom in Apeldoorn.

Stel je vraag telefonisch via (055) 540 1004 of vul onderstaand formulier in, dan spreken we elkaar snel!

Wat onze klanten zeggen

by Jannet on DePrinterexpert

Ook wij hebben een fijne samenwerking gehad met Jeroen en Alfred, levering van de printer werd uitgesteld, maar gelukkig tussentijds een andere...

by M. Remmink on DePrinterexpert

Wij zijn zeer tevreden met de snelle levering en installatie. Ook de communicatie is goed verlopen.

by Dinja de Weger on DePrinterexpert

Wij hebben een top samenwerking gehad met Jeroen en Alfred. Altijd meedenken en denken in oplossingen. De levering van de printer werd helaas...

 

> Meer klantbeoordelingen