Projectinrichting & Kantoormeubilair

Ben je op zoek naar een ergonomische bureaustoel of naar een compleet nieuwe kantoorinrichting of projectinrichting op maat? AtHomeAtWork uit Apeldoorn is al meer dan 20 jaar expert in kantoorinrichting en kantoormeubilair.

Hierbij werken we samen met toonaangevende en betrouwbare merken zoals Palmberg, Herman Miller en Senator. Kies je voor kantoormeubilair uit de N&N huislijn dan kunnen we deze uit voorraad leveren. Bent u op zoek naar bureaustoelen, zit-sta bureaus, vergadermogelijkheden, akoestiek of beplanting, wij hebben alle expertise in huis om uw kantoorinrichting deels of zelfs volledig van a tot z voor u op te pakken.

AtHomeAtWork is onderdeel van N&N Partners. Samen met de specialisten van DePrinterexpert en met onze webshop met daarin álles voor Kantoor & IT zorgt N&N Partners voor jouw ultieme kantoorbeleving!

We zijn trots om te werken voor

MERKEN

DEZE MERKEN WERKEN

Herman Miller

Palmberg

Senator

N&N Huislijn

NIEUWS
LAATSTE TRENDS EN PRODUCTEN VOOR OP KANTOOR

Lees meer over akoestische kantoormeubilair, zit-sta bureau’s en mummieplanten voor op kantoor. En bekijk de voor-en na foto’s van ‘nieuwe inrichting bij klanten.

Onderdeel ISO Groep

N&N Partners maakt vanaf heden onderdeel uit van ISO Groep. Dat betekent dat je vanaf vandaag naast de vertrouwde service van N&N Partners mag rekenen op de kennis van IT en Security  van ISO Groep.

De Vorm stoelen

De Pod-privacystoel is perfect voor pauzeruimtes in kantoren. De Pod-stoel creëert het gevoel van privacy en comfort in grote of drukke ruimtes. Het is eigenlijk een kamer in een kamer.

Virtual tour

Bekijk hier de virtual tour van ons kantoorpand met veel leuke ideeën voor uw kantoorruimtes, werkruimtes en vergaderruimtes. Maar ook akoestiek, vergaderstoelen, krukken en beplanting.

Clamp

Geconcentreerd werken is ook een must in open ruimtes! Hoe passend is het dat CLAMP dit biedt en ideale kleine eenheden kan creëren zonder het grote geheel uit het oog te verliezen.

Stoel Brave

Gestoffeerde kuipstoel die het goed doet als vergaderstoel of wachtruimtestoel. Het eigentijdse ontwerp in combinatie met een aangenaam zitcomfort maakt dit de ideale stoel om prettig op te zitten.