Expert in kleurenprinters 

DePrinterexpert specialiseert zich al meer dan 20 jaar in het leveren en onderhouden van printers voor zakelijk Nederland. Ook voor de aanschaf van kleurenprinters ben je bij ons aan het juiste adres.

De professionele kleurenprinters van dePrinterexpert zijn uitstekend geschikt voor kleine werkgroepen en voorzien veeleisende gebruikers snel van hoge kwaliteit kleurenafdrukken. De kleurenlaserprinters van KYOCERA en Lexmark zijn compact en werken stil wat ze geschikt maakt voor elke locatie.


Assortiment kleurenprinters

Hieronder staat het complete assortiment kleurenprinters van dePrinterexpert. Kijk ook bij de all in one zwart wit printers of de zwart-wit printers.

Kleurenprinters onderhoud

Uiteraard beheert dePrinterexpert graag jouw kleurenprinter. Kies je voor een contract dan voeren onze service engineers regulier preventief onderhoud. Daarnaast repareren we ook printerstoringen. Is je kleurenprinter kapot dan kun je dit eenvoudig online melden via: www.repareermijnprinter.nl.

Kleurenprinters bestellen

Wil je meer informatie over ons assortiment kleurenprinters? Of wil je een printer bestellen? Neem dan contact op, we vertellen je graag meer.

Webshop

Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor een breed scala aan accessoires voor je kleurenprinter, waaronder inkt en toner, geheugenkaartjes, printermeubels, draadloze printservers en nog veel meer. Bestel via https://nnpartners.nl.

Assortiment kleurenprinters

Aantal pagina’s geprint

Aantal verkocht in 2018

Aantal verblijde klanten

Veelgestelde vragen van bedrijven:

Hoe krijgen we alle printkosten inzichtelijk?

Met Follow Me printer software is per gebruiker, afdeling of project inzichtelijk hoeveel er wordt geprint, in verschillende statistieken. (kleur/zwart-wit). Met deze gegevens kan er gestuurd worden op een output- en kostenverlaging.

Ik heb meerdere printers in ons pand staan. Hoe print ik naar de juiste printer?

Met Follow me printer software heb je maar 1 driver voor alle printers in je kantoor. Je kan dus nooit de verkeerde printer kiezen. Vervolgens kan je jouw document bij ieder printer ophalen. Houd je pas voor een printer, en het document wordt geprint.

Hoe zorg ik er voor dat vertrouwelijke documenten niet in de verkeerde handen vallen?

Alle documenten worden encrypted naar de cloud server van MyQ verstuurd. Zodra jij je pas/inlogcode bij de printer houdt, wordt je document pas geprint. Zo blijven vertrouwelijke documenten uit de verkeerde handen.

Ik heb verschillende soorten merken en type printers. Hoe beheers ik alle software en drivers hiervoor?

Je hebt met MyQ maar 1 universele printerdriver nodig.

Wat klanten van dePrinterexpert zeggen

by Jannet on DePrinterexpert

Ook wij hebben een fijne samenwerking gehad met Jeroen en Alfred, levering van de printer werd uitgesteld, maar gelukkig tussentijds een andere printer kunnen gebruiken. Erg fijn dat ze met een oplossing kwam!
Dus erg goede service en raad dit bedrijf zeker aan

by M. Remmink on DePrinterexpert

Wij zijn zeer tevreden met de snelle levering en installatie. Ook de communicatie is goed verlopen.

by Dinja de Weger on DePrinterexpert

Wij hebben een top samenwerking gehad met Jeroen en Alfred. Altijd meedenken en denken in oplossingen. De levering van de printer werd helaas uitgesteld, maar ons operationele proces heeft er niet onder hoeven leiden dankzij de mannen. Dat is samenwerken en maakt dat wij super tevreden zijn over de service en wij blijven dan ook graag klant.

by Robin on DePrinterexpert

Vanochtend gebeld, binnen 1 uur een keurige offerte met het juiste advies en de printer dezelfde dag na akkoord nog geleverd bij ons bedrijf in Apeldoorn. Geweldige service!

by rosier on DePrinterexpert

hoewel ons bedrijf in Bergshenhoek is , kwamen we in contact met Alfred zijn deskundigheid gepaard met vriendelijkheid, en goede service heeft ons doen besluiten bij dit bedrijf te kopen! ik raad dit bedrijf zeker aan !

Meer informatie over kleurenprinters?

Vraag vrijblijvend advies aan!