Expert in kleurenprinters 

DePrinterexpert specialiseert zich al meer dan 20 jaar in het leveren en onderhouden van printers voor zakelijk Nederland. Ook voor de aanschaf van kleurenprinters ben je bij ons aan het juiste adres.

De professionele kleurenprinters van dePrinterexpert zijn uitstekend geschikt voor kleine werkgroepen en voorzien veeleisende gebruikers snel van hoge kwaliteit kleurenafdrukken. De kleurenlaserprinters van KYOCERA en Lexmark zijn compact en werken stil wat ze geschikt maakt voor elke locatie.


Assortiment kleurenprinters

Hieronder staat het complete assortiment kleurenprinters van dePrinterexpert. Kijk ook bij de all in one zwart wit printers of de zwart-wit printers.

Kleurenprinters onderhoud

Uiteraard beheert dePrinterexpert graag jouw kleurenprinter. Kies je voor een contract dan voeren onze service engineers regulier preventief onderhoud. Daarnaast repareren we ook printerstoringen. Is je kleurenprinter kapot dan kun je dit eenvoudig online melden via: www.repareermijnprinter.nl.

Kleurenprinters bestellen

Wil je meer informatie over ons assortiment kleurenprinters? Of wil je een printer bestellen? Neem dan contact op, we vertellen je graag meer.

Webshop

Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor een breed scala aan accessoires voor je kleurenprinter, waaronder inkt en toner, geheugenkaartjes, printermeubels, draadloze printservers en nog veel meer. Bestel via https://nnpartners.nl.

Assortiment kleurenprinters

Aantal pagina’s geprint

Aantal verkocht in 2018

Aantal verblijde klanten

Veelgestelde vragen van bedrijven:

Hoe krijgen we alle printkosten inzichtelijk?

Met Follow Me printer software is per gebruiker, afdeling of project inzichtelijk hoeveel er wordt geprint, in verschillende statistieken. (kleur/zwart-wit). Met deze gegevens kan er gestuurd worden op een output- en kostenverlaging.

Ik heb meerdere printers in ons pand staan. Hoe print ik naar de juiste printer?

Met Follow me printer software heb je maar 1 driver voor alle printers in je kantoor. Je kan dus nooit de verkeerde printer kiezen. Vervolgens kan je jouw document bij ieder printer ophalen. Houd je pas voor een printer, en het document wordt geprint.

Hoe zorg ik er voor dat vertrouwelijke documenten niet in de verkeerde handen vallen?

Alle documenten worden encrypted naar de cloud server van MyQ verstuurd. Zodra jij je pas/inlogcode bij de printer houdt, wordt je document pas geprint. Zo blijven vertrouwelijke documenten uit de verkeerde handen.

Ik heb verschillende soorten merken en type printers. Hoe beheers ik alle software en drivers hiervoor?

Je hebt met MyQ maar 1 universele printerdriver nodig.

Wat klanten van dePrinterexpert zeggen

by rosier on DePrinterexpert

hoewel ons bedrijf in Bergshenhoek is , kwamen we in contact met Alfred zijn deskundigheid gepaard met vriendelijkheid, en goede service heeft ons doen besluiten bij dit bedrijf te kopen! ik raad dit bedrijf zeker aan !

by willem on DePrinterexpert

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Ik heb bewust gekozen voor een echte store in plaats van een anonieme webwinkel omdat ik op zoek was naar echte ouderwetse service. Die heb ik gekregen! Ik kreeg de printer niet eigenhandig ingesteld en toen heeft een product specialist van N&N mijn Kyocera persoonlijk aangepast aan al mijn wensen… waar krijg je deze service nog all inclusive aangeboden? Verder voel ik mij helemaal senang met het servicecontract voor garantie, onderhoud en toner. Echte een ontzorging van A tot Z…

Levering en installatie zijn perfect verlopen. Erg tevreden.

by Meindert on DePrinterexpert

Ging soepel, vlot en namen de tijd om de kleuren af te stellen. We zijn tevreden.

by Arjan Kooman on DePrinterexpert

Alles is zeer goed verlopen. We zijn erg blij met de printer. De installatie verliep erg soepel. Verder was de communicatie prettig en vlot.

Meer informatie over kleurenprinters?

Vraag vrijblijvend advies aan!