Kopieerapparaat onderhoud, zo blijven uw kopieerapparaten in top staat en verminder je storingen.

Ieder bedrijf heeft wel één of meerdere printers in beheer. Met onze eigen gecertificeerde technische dienst onderhouden en repareren wij jaarlijks meer dan 1900 printers. Door kopieerapparaat onderhoud te laten uitvoeren zorg je voor een constante werking van uw printer. Hierdoor dalen de storingen en heeft de printer een langere levensduur. Je kan bij ons kiezen voor eenmalig printer onderhoud, maar ook voor kopieerapparaat onderhoud in een contractvorm.

We zijn gecertificeerd voor merken als HP, Canon, Lexmark, Kyocera en vele anderen, maar doen hiernaast ook het onderhoud voor labelprinters zoals Zebra’s en Intermecs.

Printer onderhoud
Repareermijnprinter.nl

Op onze speciale pagina repareermijnprinter.nl meld je snel en eenvoudig je onderhoud en reparatie aan. Bellen mag natuurlijk ook altijd op 055-5401004, dan doen we het samen.

Eenvoudig ticketsysteem

Met ons handige en eenvoudige ticketsysteem blijf je op de hoogte van je aanvraag. Je krijgt één contactpersoon toegewezen voor je gehele supportaanvraag.

Langere levensduur

Het controleren en reinigen van slijtage gevoelige onderdelen zorgt voor minder slijtage waardoor de printer een langere levensduur geniet.

Minder storingen

Met preventief onderhoud worden storingsgevoelige onderdelen zoals papierrollen, fusers en drums gecontroleerd en gereinigd waardoor er minder storingen optreden.

Gecertificeerd voor HP, Kyocera, Lexmark, Zebra en anderen

We zijn gecertificeerd voor alle bekende merken zoals HP, Kyocera, Lexmark, Zebra en anderen. Onze service engineers krijgen per week 4 uur training.

Ruim 20 jaar ervaring

DePrinterexpert heeft ruim 20 jaar ervaring in het uitvoeren van onderhoud op allerlei soorten printers.

Aantal uren onderhoud

Aantal kopieerapparaten onderhouden

Aantal verblijde klanten

Wat klanten over dePrinterexpert zeggen

[dt_testimonials category=”printers”]

Kies vandaag voor het verlengen van uw printerlevensduur!

Meld uw kopieerapparaat onderhoud aan!