Kopieerapparaat storing? Laat onze gecertificeerde service engineers de reparatie uitvoeren.

Kopieerapparaat storing? Wij onderhouden en repareren jaarlijks meer dan 1900 kopieerapparaten. Hoe gaat het een kopieerapparaat storing reparatie in zijn werk bij ons? Je meldt de storing aan, er wordt automatisch een ticket aangemaakt en binnen 2 uur ontvang je reactie van 1 van onze printerexperts. Als het telefonisch opgelost kan worden helpen we je daarmee, anders plannen we een service engineer in die binnen 24 uur het kopieerapparaat zal repareren.

We zijn gecertificeerd voor merken als HP, Canon, Lexmark, Kyocera en vele anderen. Bovendien zijn we ook expert voor onderhoud en kopieerapparaat reparatie voor labelprinters zoals Zebra’s en Intermecs.

Repareermijnprinter.nl

Op onze speciale pagina repareermijnprinter.nl meld je snel en eenvoudig je onderhoud en reparatie aan. Bellen mag natuurlijk ook altijd op 055-5401004, dan doen we het samen.

Eenvoudig ticketsysteem

Met ons handige en eenvoudige ticketsysteem blijf je op de hoogte van je aanvraag. Je krijgt één contactpersoon toegewezen voor je gehele supportaanvraag.

Langere levensduur

Het controleren en reinigen van slijtage gevoelige onderdelen zorgt voor minder slijtage waardoor de printer een langere levensduur geniet.

Minder storingen

Met preventief onderhoud worden storingsgevoelige onderdelen zoals papierrollen, fusers en drums gecontroleerd en gereinigd waardoor er minder storingen optreden.

Gecertificeerd voor HP, Kyocera, Lexmark, Zebra en anderen

We zijn gecertificeerd voor alle bekende merken zoals HP, Kyocera, Lexmark, Zebra en anderen. Onze service engineers krijgen per week 4 uur training.

Ruim 20 jaar ervaring

DePrinterexpert heeft ruim 20 jaar ervaring in het uitvoeren van onderhoud op allerlei soorten printers.

Wij repareren onder andere de kopieerapparaten van

Seats and Sofas
Etos
Haco
Holland Colours
TVM
Asics
Ahold
Bidfood
Auto Flevo
Wensink

Aantal uren gerepareerd

Aantal printer reparaties

Aantal verblijde klanten

Wat klanten over dePrinterexpert zeggen

[dt_testimonials category=”printers”]

Meld uw kopieerapparaat storing aan en ontvang binnen 2 uur reactie!

Of bel met 055-5401004!