DePrinterexpert is de specialist in printoplossingen. We leveren en onderhouden al meer dan 20 jaar de printers voor zakelijk Nederland. Wil je een Kyocera printer kopen? We adviseren je graag bij je printerkeuze.

KYOCERA helpt zakelijke klanten bij het beheren van digitale documenten. De printerfabrikant is specialist in de levering van hard- en softwareproducten voor documentenbeheer. Bekijk of een KYOCERA printer voor jouw kantoor geschikt is!

Assortiment KYOCERA printers

Wil je jouw documentenstroom optimaliseren en besparen op je printkosten dan kies je voor een KYOCERA printer. DePrinterexpert is dealer van KYOCERA zwart-wit printers, KYOCERA kleurenprinters, all in one zwart-wit printers van KYOCERA, all in one kleurenprinters van KYOCERA en ECOSYS bedrijfsprinters.

Maak je keuze voor de aanschaf van een kleurenlaserprinter of een all in one printer niet alleen op basis van de aanschafprijs. Voor een goede beslissing kun je het beste een Total Cost of Ownership (TCO) berekening maken. Daarin worden naast de aanschafprijs ook de bijbehorende kosten van gebruik, verbruik en behoud meegewogen, zowel de directe als de indirecte kosten.

De juiste printer nog niet gevonden? DePrinterexpert biedt ook een grote collectie Lexmark printers aan!

Milieuvriendelijke KYOCERA printers 

KYOCERA Document Solutions staat bekend om haar duurzame initiatieven, zoals bijvoorbeeld energiebesparing en ontwikkeling van milieuvriendelijke printers. Het nieuwste initiatief van de printerproducent is KYOCERA Solar Powered Printing ofwel CO2-neutraal printen. Hiermee print je met KYOCERA printers gecombineerd met KYOCERA zonnepanelen. Zo verlaag je je energierekening en verklein je de CO2-voetafdruk van jouw organisatie. Download de brochure.

KYOCERA bestsellers

KYOCERA
2554
2554

KYOCERA 2554ci en 3554ci laagste prijsgarantie

Wij bieden u de laagste prijsgarantie op de Kyocera TASKalfa 2554ci of de Kyocera TASKalfa 3554ci. Doe nu uw voordeel want op is op.

Kies uit het assortiment KYOCERA printers

Wat klanten van dePrinterexpert zeggenVoordelen van KYOCERA printers

Keramische componenten

Uniek aan de printers van KYOCERA is het gebruik van keramische onderdelen. Fijn keramiek heeft fysieke en chemische eigenschappen die beter zijn dan die van metalen en plastics.

Mobiel printen

Via KYOCERA Mobile Print kun je via WiFi met iOS of Android, scans en beelden printen of versturen van mobiele apparaten naar KYOCERA printers en multifunctionals in je netwerk.

Beeldkwaliteit

Dankzij de verbeterde kleur- en tonertechnologie van de nieuwste KYOCERA productlijn is de beeldkwaliteit levendiger en scherper dan ooit en is het tonerverbruik van deze kleurenprinters juist lager.

Beveiliging

PDF encryptie, printen met een persoonlijk toegangscode of pas en andere beveiligingsmethoden zorgen ervoor dat je vertrouwelijk documenten niet in de verkeerde handen vallen.

Voordelige TCO

TCO is Total Cost of Ownership. KYOCERA printers zijn erg stabiel en robuust en hebben een zeer voordelige TCO.

Duurzaam

KYOCERA Document Solutions staat bekend om haar duurzame initiatieven, zoals bijvoorbeeld energiebesparing en ontwikkeling van milieuvriendelijke printers.

Aantal pagina's geprint

Aantal verkocht

Aantal verblijde klanten

Veelgestelde vragen van bedrijven:

Hoe krijgen we alle printkosten inzichtelijk?

Met Follow Me printer software is per gebruiker, afdeling of project inzichtelijk hoeveel er wordt geprint, in verschillende statistieken. (kleur/zwart-wit). Met deze gegevens kan er gestuurd worden op een output- en kostenverlaging.

Ik heb meerdere printers in ons pand staan. Hoe print ik naar de juiste printer?

Met Follow me printer software heb je maar 1 driver voor alle printers in je kantoor. Je kan dus nooit de verkeerde printer kiezen. Vervolgens kan je jouw document bij ieder printer ophalen. Houd je pas voor een printer, en het document wordt geprint.

Hoe zorg ik er voor dat vertrouwelijke documenten niet in de verkeerde handen vallen?

Alle documenten worden encrypted naar de cloud server van MyQ verstuurd. Zodra jij je pas/inlogcode bij de printer houdt, wordt je document pas geprint. Zo blijven vertrouwelijke documenten uit de verkeerde handen.

Ik heb verschillende soorten merken en type printers. Hoe beheers ik alle software en drivers hiervoor?

Je hebt met MyQ maar 1 universele printerdriver nodig.

Wat kunnen we voor je doen?

300+

KLANTEN VERTROUWEN ONS MET HUN PRINTERPARK

Meer informatie over KYOCERA voor jouw organisatie?

Vraag vrijblijvend advies aan!

Welke printer past het best bij jou?

De Printerkeuzetool van DePrinterexpert, online advies in 4 vragen