KYOCERA

KYOCERA TASKalfa laserprinters bij DePrinterexpert

Maak je dagelijkse werk makkelijker met de KYOCERA TASKalfa multifunctionele printers

De TASKalfa-serie van KYOCERA bestaat uit betrouwbare, snelle, efficiënte en kwalitatief hoogstaande zwart-wit en kleuren all in one printers. Het uitvoeren van document management is hiermee voor bedrijven prima geregeld. Papieren documenten kun je direct veilig inscannen naar de gewenste bedrijfsapplicatie zodat ze voor iedereen met toegang digitaal beschikbaar zijn. Daarnaast kan de printer de documenten doorzoekbaar maken, zo vind je snel wat je zoekt. Naast scannen, print je met de TASKalfa multifunctionele printer snel en voordelig in zowel zwart-wit als kleur. Voor deze multifunctionals maakt KYOCERA gebruik van zijn beroemde technologie met duurzame, keramische componenten. Het resultaat is nagenoeg geen stilstand en een zeer hoge mate van betrouwbaarheid gedurende de levensduur van de machine. Naast de all in one printers uit deTASKalfa-lijn is zijn ook de laserprinters uit de KYOCERA ECOSYS-serie zeer geschikte bedrijfsprinters.

 KYOCERA TASKalfa met Pro Rato Colour System

Op kantoor print je verschillende soorten documenten, van opgemaakte flyers tot tekstbestanden met een gekleurd logo of een titel in kleur. Dit betekent dat voor het afdrukken van het ene document meer toner gebruikt wordt dan voor het andere. Vooral bij het gebruik van kleur kunnen de verschillen groot zijn. Waarom betaal je dan voor iedere afdruk hetzelfde? KYOCERA laserprinters beschikken over het Pro Rato Colour System, hiermee kunnen we de prijzen voor de kleurenafdrukken baseren op het werkelijke tonerverbruik.

Betaal alleen voor de kleur die je gebruikt

De TASKalfa all in one kleurenprinters hebben vier tellers, waarvan drie kleurentellers, aan boord. Deze drie kleurentellers registreren het werkelijke kleurgebruik per afdruk. Hierdoor kun je tot wel 75% besparen op printen in kleur. Basiskleuroffice kleur of creatief office kleur; elke afdruk die u maakt valt in een van de drie niveaus en wordt apart geteld door de bijbehorende teller. U betaalt dus per afdruk voor de hoeveelheid kleur die u gebruikt!  

Teller 1 – BASISKLEUR

Een voorbeeld van basiskleur is drukwerk voorzien van een kleurenlogo. Het dekkingspercentage voor deze staffel is maximaal 3% voor kleur en 6% voor zwart. Het dekkingspercentage voor kleur is opgebouwd uit cyaan, magenta en geel. In dit geval wordt er gerekend met een maximaal gemiddeld dekkingspercentage per kleur van 1%.  

Teller 2 – OFFICE KLEUR

Een voorbeeld van office kleur is een rapport met gekleurde grafieken. Het dekkingspercentage voor deze staffel is maximaal 7,5% voor kleur en 6% voor zwart. Dit betekent dat er wordt gerekend met een maximaal gemiddeld dekkingspercentage per kleur van 2,5%.  

Teller 3 – CREATIEF OFFICE KLEUR

Een voorbeeld van creatief office kleur is een presentatie met veel kleurrijke foto’s. Het dekkingspercentage voor deze staffel is meer dan 7,5% voor kleur en 6% voor zwart. Dit betekent dat er wordt gerekend vanaf een minimaal gemiddeld dekkingspercentage per kleur van 2,5%.

KYOCERA TASKalfa pro rato colours system

Vragen over KYOCERA TASKalfa printers?

Vul onderstaand formulier in of bel DePrinterexpert op 055 – 540 1004 of mail info@deprinterexpert.nl.

Wat onze klanten zeggen:

300+

KLANTEN VERTROUWEN ONS MET HUN PRINTERPARK