Lexmark bedrijfsprinter, een duurzamer product dan gemiddeld

Veel producten die je op kantoor gebruikt zoals monitoren, pc’s en ook printers zijn gemaakt om slechts ongeveer vijf jaar mee te gaan. De bedoeling is dat je daarna weer een nieuwe versie van het apparaat aanschaft.

Geplande veroudering (planned obsolescence) is een manier van ontwerpen van producten waarbij bewust wordt ingezet op een beperkte levensduur. Het is de bedoeling dat de printer snel verouderd zodat je als klant sneller weer een nieuw product moet kopen. Bij goedkopere printers zie je nog wel eens dat de onderdelen slecht herstelbaar zijn, waardoor herstelkosten hoger zijn dan het aanschaffen van een nieuwe printer.

Zo moet je dus snel weer een nieuwe printer kopen én belast je het milieu. Met de bedrijfsprinters van Lexmark heb je echter een duurzame printer in handen.

Bekijk de video over de productie van Lexmark printers

Bekijk de video

Uitgebreid assortiment Lexmark printers

DePrinterexpert biedt een uitgebreide assortiment Lexmark printers, voor elke onderneming. Van kleine zwart-wit printers die met gemak op je bureau passen tot multifunctionele, robuuste alleskunners waarmee je kunt printen, scannen en faxen en finishen!

Wil je je eigen drukwerk maken? Kies dan voor een Lexmark A3 laserprinter. Ook voor accessoires voor de Lexmark printers, zoals toners, geheugenkaarten en printermeubels kun je bij ons terecht. Deze producten vind je in de webshop van N&N Partners.

Wil je ook een duurzame Lexmark bedrijfsprinter op kantoor?

Vul onderstaand formulier in en DePrinterexpert neemt zsm contact met je op. Je kunt ons ook telefonisch bereiken op: 055-5401004, of stel je vraag per chat.