NN Partners Lexmark printers

DePrinterexpert specialiseert zich al 20 jaar in het leveren en onderhouden van printers voor zakelijk Nederland. Ook voor de aanschaf van Lexmark printers ben je bij ons aan het juiste adres.

Lexmark specialiseert zich al sinds 1991 in het ontwikkelen van soft- en hardware voor ondernemingen, gericht op het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het beperken van kosten.

Lexmark wordt in ruim 170 verschillende landen verkocht, en mag zich dan ook met recht marktleider noemen. De overname en integratie van verschillende softwarebedrijven heeft dit merk in staat gesteld om haar aanbod nog verder uit te breiden met innovatieve oplossingen. En daar kan ook jouw onderneming van profiteren.

Assortiment Lexmark printers

Het uitgebreide assortiment biedt de juiste Lexmark printers voor elke onderneming. Zo zijn er printers gericht op persoonlijk gebruik en gebruik in kleine, middelgrote en grote ondernemingen. Naast Lexmark kleurenprinters leveren wij ook Lexmark zwart wit printers. Of je nu behoefte hebt aan een Lexmark printer met kopieer- en scanfunctie, met faxfunctie of met duplexeenheid, of graag wilt profiteren van de voordelen van een draadloze Lexmark printer: met de Lexmark all in one kleurenprinters of de Lexmark all in one zwart wit printers zijn de mogelijkheden eindeloos!

Heb je behoefte aan prints op een groter formaat, bekijk dan het assortiment Lexmark A3 printers. Hiermee kun je uitstekend je eigen drukwerk maken.

Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor een breed scala aan accessoires voor je Lexmark printer, waaronder toners, geheugenkaartjes, printermeubels, draadloze printservers en nog veel meer.

Printer Lexmark onderhoud

DePrinterexpert beschikt over een eigen onderhouds- en reparatiedienst, die gecertificeerd is voor Lexmark printers. Het onderhoud van je Lexmark printers is van essentieel belang voor de levensduur van de apparaten, en zorgt dat het aantal storingen daalt. Wij bieden zowel eenmalig printeronderhoud als printeronderhoud in contractvorm. Ook voor tussentijdse reparaties van Lexmark printers kun je bij ons terecht.

Lexmark printers bestellen

Wij van DePrinterexpert bieden u de juiste Lexmark printer voor elk bedrijf en elke printklus. Neem op je gemak een kijkje in ons uitgebreide assortiment en laat je overtuigen door de mogelijkheden! Je kunt overigens ook bij ons terecht voor een breed aanbod aan KYOCERA printers.

Wat klanten van dePrinterexpert zeggenVoordelen van Lexmark printers

Robuust

De nieuwe kleurenlijn is robuust door zijn stalen frame en is maar 1 technicus nodig i.p.v. 2 inzake een A3.

114 pagina’s per minuut

De nieuwe kleurenlijn heeft standaard een 114 pagina’s per minuut scanner (single pass duplex).

Hoge snelheid

Hoge snelheid per minuut en laagste time-to-first-print in de markt

Vertical solutions

In de logistieke, automotive, zorg en financiële markt

De beste opties

Security, kleurenscanner, fax, postscript en op de nieuwe kleurenlijn: Accuread OCR

Laagste CCP (A4)

CPP staan voor kosten per print

Aantal pagina's geprint

Aantal verkocht

Aantal verblijde klanten

Veelgestelde vragen van bedrijven:

Hoe krijgen we alle printkosten inzichtelijk?

Met Follow Me printer software is per gebruiker, afdeling of project inzichtelijk hoeveel er wordt geprint, in verschillende statistieken. (kleur/zwart-wit). Met deze gegevens kan er gestuurd worden op een output- en kostenverlaging.

Ik heb meerdere printers in ons pand staan. Hoe print ik naar de juiste printer?

Met Follow me printer software heb je maar 1 driver voor alle printers in je kantoor. Je kan dus nooit de verkeerde printer kiezen. Vervolgens kan je jouw document bij ieder printer ophalen. Houd je pas voor een printer, en het document wordt geprint.

Hoe zorg ik er voor dat vertrouwelijke documenten niet in de verkeerde handen vallen?

Alle documenten worden encrypted naar de cloud server van MyQ verstuurd. Zodra jij je pas/inlogcode bij de printer houdt, wordt je document pas geprint. Zo blijven vertrouwelijke documenten uit de verkeerde handen.

Ik heb verschillende soorten merken en type printers. Hoe beheers ik alle software en drivers hiervoor?

Je hebt met MyQ maar 1 universele printerdriver nodig.

Wat kunnen we voor je doen?

300+

KLANTEN VERTROUWEN ONS MET HUN PRINTERPARK

Meer informatie over Lexmark printers voor jouw bedrijf?

Vraag vrijblijvend advies aan!

Welke printer past het best bij jou?

De Printerkeuzetool van DePrinterexpert, online advies in 4 vragen