Managed Document Services voor elke branche

Managed Document Services voor de Automotive branche

Als autodealer of onderhoudsspecialist op het gebied van mobiliteit maak je de digitalisering van de auto van dichtbij mee. Connectiviteit, sharing en elektrisch rijden veranderen de automotive-sector enorm. Logischerwijs veranderen je bedrijfsprocessen mee. Door het digitaliseren van je documentenstroom kunnen operationele kosten flink dalen en werk je efficiënter.

Met AutoStore scan je offertes, facturen en formulieren snel naar de juiste bedrijfsapplicaties zoals bijvoorbeeld het dealer management systeem. Zo staat de informatie altijd op de juiste plek en zijn de documenten voor alle collega’s beschikbaar. Dit levert zeker tijdswinst op, nooit meer zoeken naar die éne offerte en meer tijd voor het adviseren van klanten!

Scan de documenten in via je KYOCERA all in one laserprinter (of een ander merk) en AutoStore sorteert en verwerkt informatie met gebruik van optische karakterherkenning (OCR). De software kan allerlei data lezen en herkennen, zoals btw-gegevens, de datum, onderdelennummers, prijzen of beschrijvingen. Al deze gegevens kan AutoStore exporteren naar andere bestandsformaten zoals MS Word of doorzoekbare PDF-bestanden. Ook kunnen de gedigitaliseerde documenten worden geforward aan andere systemen, zoals een Document Management Systeem, e-mail of beveiligde netwerkmappen.

Voordelen

  • Via AutoStore direct scannen naar je bedrijfsapplicaties via je all in one laserprinter of desktopcliënt.
  • Facturen, offertes en bestellingen op een snelle en eenvoudige wijze beheren en online beschikbaar maken voor alle collega’s.
  • Aanzienlijk besparen op je printkosten.

Aanbevolen printers

Beoordelingen van onze klantenKlanten met Managed Document Services

Aantal printers in beheer

Aantal toners verstuurd afgelopen jaar

300+

KLANTEN VERTROUWEN ONS MET HUN PRINTERPARK

Meer weten over Managed Document Services van DePrinterexpert?

Vraag gratis kennismakingsgesprek aan

Onze ICT-partners

Van-Dam-I.C.T.
managed-document-services-Bosworx