Managed Document Services voor elke branche

Managed Document Services voor de Automotive branche

Als autodealer of onderhoudsspecialist op het gebied van mobiliteit maak je de digitalisering van de auto van dichtbij mee. Connectiviteit, sharing en elektrisch rijden veranderen de automotive-sector enorm. Logischerwijs veranderen je bedrijfsprocessen mee. Door het digitaliseren van je documentenstroom kunnen operationele kosten flink dalen en werk je efficiënter.

Met AutoStore scan je offertes, facturen en formulieren snel naar de juiste bedrijfsapplicaties zoals bijvoorbeeld het dealer management systeem. Zo staat de informatie altijd op de juiste plek en zijn de documenten voor alle collega’s beschikbaar. Dit levert zeker tijdswinst op, nooit meer zoeken naar die éne offerte en meer tijd voor het adviseren van klanten!

Scan de documenten in via je KYOCERA all in one laserprinter (of een ander merk) en AutoStore sorteert en verwerkt informatie met gebruik van optische karakterherkenning (OCR). De software kan allerlei data lezen en herkennen, zoals btw-gegevens, de datum, onderdelennummers, prijzen of beschrijvingen. Al deze gegevens kan AutoStore exporteren naar andere bestandsformaten zoals MS Word of doorzoekbare PDF-bestanden. Ook kunnen de gedigitaliseerde documenten worden geforward aan andere systemen, zoals een Document Management Systeem, e-mail of beveiligde netwerkmappen.

Voordelen

  • Via AutoStore direct scannen naar je bedrijfsapplicaties via je all in one laserprinter of desktopcliënt.
  • Facturen, offertes en bestellingen op een snelle en eenvoudige wijze beheren en online beschikbaar maken voor alle collega’s.
  • Aanzienlijk besparen op je printkosten.

Aanbevolen printers

KYOCERA TASKalfa 3212i
KYOCERA TASKalfa 3212i
KYOCERA TASKalfa 2553ci
KYOCERA TASKalfa 2553ci
TASKalfa 3253ci DePrinterexpert N&N Partners
KYOCERA TASKalfa 3253ci
KYOCERA TASKalfa 5053ci
KYOCERA TASKalfa 5053ci

Beoordelingen van onze klanten

by Jannet on DePrinterexpert

Ook wij hebben een fijne samenwerking gehad met Jeroen en Alfred, levering van de printer werd uitgesteld, maar gelukkig tussentijds een andere printer kunnen gebruiken. Erg fijn dat ze met een oplossing kwam!
Dus erg goede service en raad dit bedrijf zeker aan

by M. Remmink on DePrinterexpert

Wij zijn zeer tevreden met de snelle levering en installatie. Ook de communicatie is goed verlopen.

by Dinja de Weger on DePrinterexpert

Wij hebben een top samenwerking gehad met Jeroen en Alfred. Altijd meedenken en denken in oplossingen. De levering van de printer werd helaas uitgesteld, maar ons operationele proces heeft er niet onder hoeven leiden dankzij de mannen. Dat is samenwerken en maakt dat wij super tevreden zijn over de service en wij blijven dan ook graag klant.

by Robin on DePrinterexpert

Vanochtend gebeld, binnen 1 uur een keurige offerte met het juiste advies en de printer dezelfde dag na akkoord nog geleverd bij ons bedrijf in Apeldoorn. Geweldige service!

by rosier on DePrinterexpert

hoewel ons bedrijf in Bergshenhoek is , kwamen we in contact met Alfred zijn deskundigheid gepaard met vriendelijkheid, en goede service heeft ons doen besluiten bij dit bedrijf te kopen! ik raad dit bedrijf zeker aan !

Klanten met Managed Document Services

Aantal printers in beheer

Aantal toners verstuurd afgelopen jaar

DePrinterexpert werkt voor:

Meer weten over Managed Document Services van DePrinterexpert?

Vraag gratis kennismakingsgesprek aan

Onze ICT-partners

Van-Dam-I.C.T.
managed-document-services-Bosworx