Managed Document Services helpt je efficiënter te werken

Of je nu bij een kleine mkb-organisatie of bij een groot internationaal concern werkt, als je aan de slag gaat met het optimaliseren van het document proces en het aanleggen van een digitaal archief, dan gaat je dit zeker veel voordelen opleveren.

De papieren documenten, die je snel kunt inscannen via je all in one kleurenprinter, sla je automatisch op in de juiste map en in de juiste bedrijfsapplicatie, op basis van vooraf ingestelde regels. Zo zijn alle documenten sneller vindbaar en beter doorzoekbaar.

Jouw organisatie werkt voortaan met één digitaal archief dat direct beschikbaar is voor geautoriseerde medewerkers en klanten.

DePrinterexpert adviseert je graag bij het kiezen van de best passende document management service voor jouw onderneming.

Wat is Managed Document Service?

Je ziet steeds meer mensen met alleen een laptop of een tablet een bespreking ingaan. Alle informatie is digitaal binnen handbereik.”

Managed Document Services voor elke branche

Het maakt eigenlijk niet uit in welke branche je werkt. Ga je aan de slag met Managed Document Services, dan levert je dit sowieso voordelen op. Elke organisatie heeft baat bij efficiënter werken en dát realiseer je wanneer je het document proces optimaliseert.

ScannerVision

Facturen, offertes, bestellingen, post, certificaten en vele andere soorten documenten kun je digitaliseren en direct via de all in one printer, desktop of mobiel naar een andere bestemming sturen via ScannerVision. Denk hierbij aan een andere bedrijfsapplicatie, zoals een Document Management Systeem, een lokale netwerkmap, een cloud applicatie zoals Google Drive of e-mail of FTP. Alle bedrijfsdocumenten maak je zo direct beschikbaar voor je medewerkers en/of klanten volgens een vooraf gedefinieerde procedure.

MyQ

Naast de koppeling met andere systemen wil je jouw documentenstroom uiteraard ook veilig beheren. Dat doe je met MyQ van KYOCERA. De belangrijkste voordelen van MyQ zijn het beschermen van vertrouwelijke gegevens en het controleren van de printkosten. Door Authenticatie via verschillende methoden zoals een persoonlijke code of pas, stel je in dat alleen bevoegde personen kunnen printen, kopiëren of scannen. Diefstal van vertrouwelijke gegevens zal jouw bedrijf niet overkomen.

Via MyQ heb je de totale controle over de output en krijg je gedetailleerde rapportages over het gebruik, volume en de kosten van de printer. Zo zijn alle printgerelateerde kosten inzichtelijk en zie je snel waar je kunt besparen op de printkosten.

Daarnaast is het mogelijk om via Secure & Easy Scan vooraf de persoonlijke scaninstellingen in te stellen. Zo is scannen voortaan een minder tijdrovende en foutgevoelige klus!

Contact

Meer weten over Managed Document Services of Management Print Services van DePrinterexpert? We vertellen je graag meer!

Voordelen

  • Scannen naar verschillende bestemmingen met één druk op de knop!
  • Efficiënter werken door het optimaliseren van de bedrijfsprocessen met een digitaal archief.
  • Besparen op je printkosten door controle en inzicht in je printgebruik.
  • Beveiligd printen door Authenticatie.

Aanbevolen printers

KYOCERA TASKalfa 3212i
KYOCERA TASKalfa 3212i
2554
KYOCERA TASKalfa 2554CI
2554
KYOCERA TASKalfa 2554CI
KYOCERA TASKalfa 5054ci DePrinterexpert
KYOCERA TASKalfa 5054ci

Wat is Managed Document Service?

Simpel gezegd is het doel van Managed Document Services, efficiënter werken en kosten besparen door het optimaliseren van het document proces binnen de organisatie. Van het scannen tot de archivering van documenten, het inregelen van werkprocessen, de beveiliging van je documenten en de impact van je onderneming op het milieu.

DePrinterexpert is business solution dealer van KYOCERA en werkt met KYOCERA MDS. Hierbij is het niet noodzakelijk om met KYOCERA printers te werken. Ook printers van andere merken, zoals Minolta, Ricoh, Samsung, HP en Xerox werken prima samen met KYOCERA’s MDS.

De Managed Document Service oplossing is geschikt voor zowel grote als kleine bedrijven en werkt naadloos samen met andere software en IT-systemen zoals mobiele apparaten en de cloud.

Managed Document Services
Managed-Print-Service

Voordelen van Managed Document Service

  • Compleet overzicht van al je printgerelateerde kosten en besparingen tot wel 30%.
  • Hogere productiviteit door geoptimaliseerde werkprocessen, het documentenbeheer verloopt sneller en effectiever.
  • Minder zorgen, DePrinterexpert verzorgt onderhoudsbeurten en reparaties en wij controleren op afstand.
  • Verkleint de ecologische footprint van je organisatie door efficiëntere omgang met energie, zoals het gebruiken van energie-zuinige printers en invoeren van een printbeleid.
  • Betere beveiliging en controle van de gegevens en documenten van de organisatie.

Beoordelingen van onze klantenKlanten met Managed Document Services

Aantal printers in beheer

Aantal toners verstuurd afgelopen jaar

Meer weten over Managed Document Services van DePrinterexpert?

300+

KLANTEN VERTROUWEN ONS MET HUN PRINTERPARK

Vraag gratis kennismakingsgesprek aan

Onze ICT-partners

Van-Dam-I.C.T.
managed-document-services-Bosworx