Nieuwe ECOSYS M3860idn

De nieuwe KYOCERA A4 zwart-wit multifunctional

De ECOSYS M3860idn is de vervanger van de ECOSYS M3660idn. Een hele krachtige zwart-wit all in one laserprinter, geschikt voor kleine tot grote werkgroepen. De bedrijfsprinter werkt prettig en intuïtief via de bediening met het 7 inch kleurentouchscreen. Lang wachten op je print is er niet bij, de afdruksnelheid is 60 pagina’s per minuut en de eerste print heb je in 4,5 seconden.

 

Extreem lage printkosten met de ECOSYS M3860idn

Net als voor de ECOSYS P3260dn zwart-wit printer, is voor deze laserprinter de nieuwe KYOCERA TK-3200 tonerkit beschikbaar. Met deze microfijne toner print je 40.000 pagina’s in A4, dit is zeer voordelig. Samen met de lange levensduur van deze MFP heb je zo de garantie van een betrouwbare, productieve en slimme investering.

Nieuwe ECOSYS M3860idn

Slimme scanopties: OCR

Een handige optie die je kunt kiezen voor bij deze ECOSYS M3860idn, is de Scan extension kit. Hiermee kun je een document inscannen dat vervolgens wordt omgezet in een doorzoekbare PDF (embedded OCR) of naar MS Office  document (docx, xlsx, pptx). OCR staat voor Optical Character Recognition en hiermee bedoelen we het proces waarbij een afbeelding van een tekst (uit bijvoorbeeld een boek of een brief) omgezet wordt in een digitaal tekstbestand. Zo kun je het digitale bestand vervolgens bewerken en doorzoekbaar maken.

Bekijk ook de andere ECOSYS-modellen van DePrinterexpert.

Vraag gratis offerte aan voor de ECOSYS M3860idn