KYOCERA ECOSYS P3260dn

Het nieuwste ECOSYS-model

Vanaf 1 september presenteert KYOCERA haar nieuwste ECOSYS model: de ECOSYS P3260dn. Bijzonder aan deze zwart-wit A4 laserprinter is, dat je er maar liefst 40.000 prints met één toner mee print. Uiteraard is deze bedrijfsprinter gefabriceerd met componenten met een lange levensduur. Zo maximaliseert KYOCERA de duurzaamheid van de ECOSYS-modellen en minimaliseert ze de totale eigendomskosten.

Uitstekende printkracht

De ECOSYS P3260dn print op hoge snelheid, maximaal 60 pagina’s per minuut. De eerste print heb je in 4,5 seconden, dus dat is lekker vlot. Wanneer je kiest voor extra papierlades bij de printer, dan beschik je over een maximale papierinvoercapaciteit van 2600 vel. Zo kun je lekker aan de slag!

Nieuwe ECOSYS P3260dn: Print 40.000 A4-tjes met één toner

Handig, mobiel printen!

Deze zwart-wit printer ondersteunt veel verschillende manieren voor mobiel printen. Denk bijvoorbeeld aan printen via de app voor iOS of Android, Google Cloud Print of Airprint. Zit je op hetzelfde netwerk aangesloten als de printer, dan stuur je dus makkelijk je printopdracht vanaf elk mobiel device. Ook externen die wellicht tijdelijk op je kantoor werken kunnen zo makkelijk printen op de bedrijfsprinter.

Bekijk ook de andere ECOSYS-modellen van DePrinterexpert.

Vraag gratis offerte aan voor de ECOSYS P3260dn