Kyocera TASKalfa DePrinterexpert

Nieuwe serie TASKalfa printers, snel en veilig

De TASKalfa-serie van KYOCERA bestaat uit betrouwbare, snelle, efficiënte en kwalitatief hoogstaande zwart-wit en kleuren all in one printers. Onlangs heeft KYOCERA weer een aantal vernieuwde modellen geïntroduceerd. De nieuwe KYOCERA TASKalfa multifunctionele printers zijn:

Kleur

Zwart-Wit

  • TASKalfa 5003i
  • TASKalfa 6003i

Nieuw 10,1 kleurentouchscreen en optimaal beveiligd

Deze nieuwe line-up is uitgerust met een 10,1 inch kleurentouchscreen dat het gebruiksgemak bevordert en een bredere toegang biedt tot een reeks functies voor documentbeheer.

De all in one printers uit in deze serie zijn goed beveiligd met het meegeleverde Trusted Platform Module en Secure Boot. Hiermee voorkom je dat malware of ongeautoriseerde firmware in gebruikerssystemen terecht komt. Gegevens worden beschermd door de standaard Run-Time Integrity Checks en de ingebouwde datacoderingsfunctie.

DePrinterexpert van zakelijk Nederland

Alle nieuwe TASKalfa printers zijn leverbaar door DePrinterexpert. Naast het leveren van printers zijn we ook al meer dan 20 jaar expert in het onderhouden van printerparken. We helpen onze klanten met het beheersen en inzichtelijk houden van de printkosten met Follow Me Printing. En onze technische dienst repareert jouw bedrijfsprinter vakkundig en snel.

Vragen over KYOCERA TASKalfa printers?

Vul onderstaand formulier in of bel DePrinterexpert op 055 – 540 1004 of mail [email protected].