Zorg voor goede beveiliging bij persoonlijke prints

Stel, je loopt naar de printer om het managementrapport op te halen dat je zojuist, uiteraard dubbelzijdig, hebt afgedrukt vanaf je desktop. Maar eenmaal aangekomen bij jullie snelle, multifunctionele kleurenlaserprinter blijkt je printje verdwenen te zijn! Hoe vervelend is dat? Nu moet je op zoek naar die ene collega die per ongeluk jouw document meenam, of je moet de opdracht opnieuw versturen.

Gelukkig kan dit handiger door je printertaak een pincode mee te geven. Toets deze code in bij de printer en selecteer vervolgens jouw printopdracht om deze af te drukken. Deze functie is gewoon helemaal gratis!

Wil je meer inzicht in je printgebruik en eventueel de printkosten overzichtelijk per gebruiker/afdeling inzien? Dan kan dat simpel met Follow Me printersoftware!

 

Persoonlijke code of pas voor authenticatie

We zien dat er veel vraag is naar het beveiligd printen van documenten. Authenticatie op de printer is praktisch. Zo komt je document komt pas uit de door jou geselecteerde printer, wanneer je zelf een persoonlijke code intoetst of je wanneer je jouw eigen bedrijfspas scant. Zo ligt je document niet open en bloot op de printer maar staat deze veilig in de wachtrij op de server. Vertrouwelijke informatie blijft privé en je print kan ook niet per ongeluk door een collega meegenomen worden.

Persoonlijk printen met beveiliging dePrinterexpert

Minder printen, meer besparen

Soms klik je iets te snel op printen en heb je het document toch eigenlijk niet nodig op papier. Het blijkt dat 10% van de printopdrachten niet opgehaald wordt. Door Follow Me printersoftware te gebruiken voorkom je dat documenten voor niets geprint worden. Dit scheelt weer in de printkosten en levert je dus geld op.
Een ander voordeel van de Follow Me software is dat het volledige printgebruik van het bedrijf helder en inzichtelijk is. Je hebt de mogelijkheid om gedetailleerde rapportages over het gebruik, het printvolume en de kosten te bekijken. Daarnaast hebben de gebruikers zelf direct toegang tot hun account via een webbrowser, waardoor ze eenvoudig overzicht en controle hebben over de eigen printopdrachten.

 

Follow Me printersoftware

Wil je graag gebruik maken van persoonlijk en beveiligd printen in combinatie met je all in one KYOCERA printer of je Lexmark kleurenlaserprinter? DePrinterexpert regelt het voor je! Via de Follow Me printersoftware is printen binnen jouw bedrijf voortaan veilig, persoonlijk, snel en zijn de printkosten inzichtelijk.