prijswinnende KYOCERA printers

Takahiro Sato is trots! Afgelopen maand ontving KYOCERA voor maar liefst zes verschillende laserprinters een BLI Summer Pick Award. De president van KYOCERA Document Solutions Europe noemt dit “een groot compliment voor de getalenteerde medewerkers van Kyocera die onze belofte aan onze klanten hebben waargemaakt.”

De prijswinnende kleur en zwart-wit laserprinters van KYOCERA zijn “ware werkpaarden, met een uitzonderlijke betrouwbaarheid” volgens Buyers Lab. “Bovendien hebben de apparaten robuuste functionaliteiten, zijn ze zeer gebruiksvriendelijk en in staat tot een naadloze integratie met bedrijfssoftware en applicaties.

Prijswinnende KYOCERA printers zijn ‘betrouwbare werkpaarden’

Buyers Laboratory Inc. (BLI) is een onafhankelijk testlaboratorium voor de imaging industrie. Ze doen al meer dan 45 jaar zeer uitgebreide en onafhankelijke producttesten. Het testprogramma is zeer uitgebreid, zo kijken ze bij een printer naar de beeldkwaliteit, de betrouwbaarheid, de productiviteit, de aansluitmogelijkheden en een reeks kritische prestatie- en duurzaamheidskenmerken. De resultaten van de testen die BLI uitvoert worden wereldwijd gerespecteerd.

De volgende laserprinters van KYOCERA zijn bekroond met een BLI Summer Pick 2017:

  • TASKalfa 2552ci – Outstanding 25-ppm Colour Copier MFP
  • TASKalfa 4052ci – Outstanding 40-ppm Colour Copier MFP
  • TASKalfa 5052ci – Outstanding 50-ppm Colour Copier MFP
  • TASKalfa 7052ci – Outstanding 65- to 70-ppm Colour Copier MFP
  • TASKalfa 8052ci – Outstanding 70- to 80-ppm Colour Copier MFP
  • ECOSYS P3055dn – Outstanding Printer for Large Workgroups

Prijswinnaar van KYOCERA bij jou op kantoor?

Uiteraard wil je graag de meest gebruiksvriendelijk laserprinter bij jou op kantoor. Wil je weten welke printer het beste bij je past? Neem contact op met DePrinterexpert, dan helpen we je bij kiezen van een printer.

Welke printer past het best bij jou?

Beantwoord vier vragen voor een online advies met de beste printer keuze voor jouw bedrijf. Ga naar de Printerkeuzetool.

De Printerkeuzetool van DePrinterexpert, online advies in 4 vragen