Print full color etiketten met de Epson kleuren labelprinters ColorWorks.

Nieuw in ons printerassortiment zijn de kleuren etikettenprinters van Epson. Als officiële Epson Dealer levert en beheert DePrinterexpert nu deze gebruiksvriendelijk inktjet labelprinters. Hiermee kun je snel en on demand etiketten, tickets, labels en polsbandjes of ID-badges met streepjescodes afdrukken. Weg met de voorraad voorbedrukte rollen, met de etikettenprinters uit de ColorWorks-lijn kun je zelf kleuretiketten met je eigen ontwerp printen. Waar en wanneer je deze nodig hebt!

De voordelen van on demand kleurenetiketten printen

Er zitten veel voordelen aan het printen van etiketten in kleur waar en wanneer jij wilt. Zo bespaar je kosten op de aangepaste voorgedrukte etiketten, deze zijn niet langer noodzakelijk om aan te schaffen. Voortaan heb je minder voorraad nodig in huis. Je hebt alleen nog blanco rollen nodig. En is er een wijzing in je ontwerp of huisstijl? Geen probleem, je hoeft geen etiketten meer weg te gooien want je print je nieuwe ontwerp moeiteloos met de Epson kleuren labelprinters.

Vele verschillende toepassingen voor elke branche.

Farmacie en Gezondheidszorg

De ColorWorks kleuren labelprinters van Epson zijn onmisbaar in apotheken en voor de gezondheidszorg. Print labels met opvallende markeringen en waarschuwingen voor op medicijnen of markeer belangrijke patiëntgevens. Druk gemakkelijk grote hoeveelheden af en maak etiketten duidelijk en consistent. Ook polsbandjes, allergie- of bloedgroepmeldingen print je snel met een kleuren etikettenprinter van Epson. Wi je meer weten? Neem contact op met DePinterexpert.

Productie en Retail

Print on demand kleurenetiketten voor voedselverpakking en wijnflessen, etiketten met gezondheidsinformatie, chemische etiketten of etiketten voor distributie. Werk je met producten dan kun je deze nu snel labelen en zo het voorraadbeheer verbeteren of de bedieningsprocedures duidelijker maken. Belangrijke gegevens kun je eenvoudig markeren en de etiketten die je maakt met de Epson inkjet printers voldoen zelfs aan de GHS-normen voor chemische etikettering.

Kwaliteitslabels in kleur optimaliseren natuurlijk ook de visuele impact en branding van je merk. De Epson ColorWorks C3400 labelprinter past prima onder de toonbank of balie.

Epson nieuw bij DePrinterexpert