ZOMERACTIE VAN DEPRINTEREXPERT

Printer inruilen: ontvang tot €500 inruilkorting

Het is tijd voor een zomer printer inruilactie! Ruil nu uw oude printer in bij DePrinterexpert voor een splinternieuwe KYOCERA, Lexmark of Epson-printer naar keuze en u ontvangt tot €500 inruilkorting. Blaadjes printen wordt zo veel goedkoper deze zomer…

Dit is hét moment om een nieuwe bedrijfsprinter aan te schaffen. Bij DePrinterexpert koopt u de nieuwste modellen Lexmark, KYOCERA en Zebra printers. U heeft de optie om te kopen of te leasen. Vindt u het lastig om de juiste printer te kiezen voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek of check online via de Printerkeuzetool.

We hebben meer dan 20 jaar ervaring in het beheren van printers voor Zakelijk Nederland, dus wij kunnen u een goed merk-onafhankelijk advies geven.

Aanmelden voor deze actie is niet meer mogelijk.

U bent altijd vrij om contact op te nemen.

ACTIEVOORWAARDEN

  • Actieperiode van: 1/06/202 – 30/09/2022
  • Alle merken en types printers komen in aanmerking voor de inruilactie
  • Tijdens de actieperiode bestellen 
  • Uitleveren tot 31/10/2022
  • Je kunt elk merk en elk type printer inruilen.
  • DePrinterexpert gaat je oude printer op een duurzame manier recyclen.
  • Zo spaar je het milieu én bespaar je op de printkosten.
  • Zit je nog vast aan een bestaand printer contract?
    Geen probleem, in een (gratis) adviesgesprek bespreken we samen de mogelijkheden.

TIP! Dit zijn onze best verkochte bedrijfsprinters van 2022

Zit u vast aan een lopend printer contract?

Is geen probleem!

Het kan zijn dat u onlangs of een langere tijd geleden een printer contract heeft afgesloten bij een andere leverancier. Dit hoeft geen probleem te zijn. Als u graag gebruik wilt maakt van de services van DePrinterexpert zoals Managed Print Service, dan kunnen we samen de mogelijkheden bekijken. In een gratis en vrijblijvend adviesgesprek vertellen we u wat de opties zijn.

Daarnaast leggen we u graag uit wat we kunnen doen om u volledig te ontzorgen in het beheer van uw bedrijfsprinters. U leest in deze klantcase hoe we dit o.a. doen voor Emil Frey Nederland NV, één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland.

Wij recyclen uw oude printer

De ingeruilde printers die we niet meer kunnen hergebruiken worden gerecycled. Dit doen we samen met onze partner Gerrevink Recycling. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat eventuele bedrijfsgevoelige informatie van uw oude printer verwijderd wordt.

Naast het recyclen van de printer regelen we ook de recycling van oude toners. Deze worden kosteloos bij u opgehaald en gerecycled. Zo werken wij samen aan een beter milieu.

Ruil nu uw oude printer in bij DePrinterexpert uit Apeldoorn

Ja, ik wil mijn oude printer inruilen!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zsm contact met u op en vertellen u graag meer over de printer inruilactie. Of bel 055-5401004 en mailen mag ook info@deprinterexpert.nl.