Epson WorkForce Pro WF-C8690DTWF

Epson printers bestel je bij DePrinterexpert!

Epson ColorWorks
WorkForce Pro WF-C8690DTWF DePrinterexpert
WorkForce Pro WF-C8690DTWF

Epson WF-C8690DTWF

Deze Epson inkjetprinter, de Epson WorkForce Pro WF-C8690DTWF is een all in one A3 printer waarmee je in een handomdraai je eigen folders maakt.

De dagelijkse prints op A4 maak je snel, de eerste pagina duurt slechts 5,5 seconden. Daarnaast biedt deze kleurenprinter veel opties voor printen op A3-formaat. Denk hierbij aan brochures, spreadsheets, bouwplannen, boekjes en nog veel meer.

De multifunctionele printer is speciaal ontwikkeld voor zakelijk gebruik met de DuraBrite Pro-pigmentinkten. Deze Epson-inkt staat garant voor heldere, vlekkeloze teksten en levendige fotografische afbeeldingen.

Dankzij de grote inktpatronen kun je tot 11.500 pagina’s in zwart-wit en 8000 pagina’s in kleur afdrukken zonder verbruiksartikelen te hoeven vervangen.

Plus- en minpunten

  • Print tot 35 pagina’s per minuut in zwart-wit en kleur.
  • Ondersteunt mobiel printen en scannen.
  • Geschikt voor PaperCut Follow Me Printing software: Follow Me Printer software slaat alle printopdrachten centraal op in de cloud of lokaal. Vanaf hier kun je de printopdrachten op elke aangesloten printer uitvoeren.
  • Laag stroomverbruik dankzij de warmte-vrije technologie van de inkjetprinter, zonder uitstoot van ozon.
  • In tegenstelling tot een laserprinter heeft deze inkjetprinter minder vervangingsonderdelen nodig zoals fusers, drums en ontwikkelaars.
  • Voor het beste resultaat kleurenprints heb je voor deze inkjetprinter iets dikker papier nodig dan voor een laserprinter. Maar het resultaat is dan ook van betere kwaliteit.

Bekijk de productvideo

Specificaties van de WorkForce Pro WF-C8690DTWF

Functie Printen kopiëren scannen en faxen
Printersnelheid 35 pagina's per minuut
1e pagina 5.5 seconden
Automatische documenten invoer 50 vel
Dubbelzijdig printen ja
Netwerkfunctie ja
Mobiel printen ja
Standaard papierlade 835 losse vellen standaard | 85 Losse vellen MP tray | 750 losse vellen papiervak
Aantal pagina’s met de toner tot 11.500 zwart + tot 8.000 kleur
Afmeting 613 x 755 x 620 mm
Gewicht 57.4 kg
WorkForce Pro WF-C8690DTWF
WorkForce Pro WF-C8690DTWF
Over ons dePrinterexpert

Wat vinden onze klanten van DePrinterexpert?

by rosier on DePrinterexpert

hoewel ons bedrijf in Bergshenhoek is , kwamen we in contact met Alfred zijn deskundigheid gepaard met vriendelijkheid, en goede service heeft ons doen besluiten bij dit bedrijf te kopen! ik raad dit bedrijf zeker aan !

by willem on DePrinterexpert

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Ik heb bewust gekozen voor een echte store in plaats van een anonieme webwinkel omdat ik op zoek was naar echte ouderwetse service. Die heb ik gekregen! Ik kreeg de printer niet eigenhandig ingesteld en toen heeft een product specialist van N&N mijn Kyocera persoonlijk aangepast aan al mijn wensen… waar krijg je deze service nog all inclusive aangeboden? Verder voel ik mij helemaal senang met het servicecontract voor garantie, onderhoud en toner. Echte een ontzorging van A tot Z…

Levering en installatie zijn perfect verlopen. Erg tevreden.

Page 1 of 18:
«
 
 
1
2
3
 
»