KYOCERA ECOSYS P3155dn

KYOCERA printers bestel je bij DePrinterexpert!

KYOCERA dePrinterexpert
KYOCERA ECOSYS P3155dn DePrinterexpert
KYOCERA ECOSYS P3155dn DePrinterexpert

KYOCERA ECOSYS P3155dn

De ECOSYS P3155dn is de snelste laserprinter van zijn klasse. Deze zwart-wit A4-printer print 55 pagina’s per minuut en de eerste print heb je met 4,5 seconden in handen. De hoge resolutie van 1.200 x 1.200 dpi zorgt voor haarscherpe zwart-wit prints.

Werkt met veilig samen alle besturingssystemen

De P3155dn van KYOCERA werkt naadloos samen met alle recente Windows besturingssystemen, Mac OS X versie 10.9 of hoger, UNIX LINUX, evenals andere besturingssystemen op aanvraag. Daarnaast is deze bedrijfsprinter beveiligd, zodat betrouwbare informatie niet voor iedereen toegankelijk is. Voorbeelden van beveiligingsfuncties zijn: Beveiligd printen via SSL, IPsec, SNMPv3 en Encrypted PDF Direct Print.

Probleemloos mobiel printen

Alle KYOCERA ECOSYS modellen ondersteunen mobiel afdrukken. Je kunt via WiFi printen door een document als bijlage te mailen aan de printer. Dit is een makkelijke manier om snel te printen vanaf je mobiel of tablet zonder de installatie van drivers of software. Een handige methode voor gasten of tijdelijke medewerkers van je bedrijf. Opties voor mobiel printen op deze P3155dn zijn: de KYOCERA Mobile Print app voor iOS en Android, Mopria, Google Cloud Print, Airprint en Direct Wi-Fi.

Plus- en minpunten

  • Zeer hoge afdruksnelheid van 55 pagina’s per minuut met een afdrukresolutie van 1.200 dpi.
  • Het model beschikt over uitgebreide beveiligingsfuncties met kaartauthenticatie, privéafdrukken en bescherming van de harde schijf.
  • Gemaakt van duurzame componenten en daardoor lage gebruikskosten en een kleine impact op het milieu.
  • De starttoner is slechts goed voor 6.000 pagina’s.
KYOCERA ECOSYS P3155dn DePrinterexpert
KYOCERA ECOSYS P3155dn DePrinterexpert

Specificaties van de KYOCERA ECOSYS P3155dn

Functie Printen
Printersnelheid tot 55 pagina's A4 en snelheid dubbelzijdig: tot 39 pagina's per minuut A4
1e pagina 4.5 seconden
Maximale invoercapaciteit 2.500 vel (inclusief opties)
Dubbelzijdig printen ja
Netwerkfunctie ja
Mobiel printen Ja ondersteunt mobiel printen: KYOCERA Mobile Print app voor iOS en Android; Mopria Airprint en Direct Wi-Fi (optioneel)
Standaard papierlade 500 vel standaard universele papiercassette en maximaal 4 papiercassettes
Aantal pagina’s met de toner TK-3160 tonerkit: toner voor 12.500 pagina’s | TK-3170 tonerkit: toner voor 12.500 pagina’s | TK-3190 tonerkit: toner voor 25.000 pagina’s
Geheugen Standaard 512 MB; maximaal 2.560 MB
Afmeting 380 mm × 410 mm × 320 mm
Gewicht Basissysteem circa 16 kg
Over ons dePrinterexpert

Wat vinden onze klanten van dePrinterexpert?

by rosier on DePrinterexpert

hoewel ons bedrijf in Bergshenhoek is , kwamen we in contact met Alfred zijn deskundigheid gepaard met vriendelijkheid, en goede service heeft ons doen besluiten bij dit bedrijf te kopen! ik raad dit bedrijf zeker aan !

by willem on DePrinterexpert

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Ik heb bewust gekozen voor een echte store in plaats van een anonieme webwinkel omdat ik op zoek was naar echte ouderwetse service. Die heb ik gekregen! Ik kreeg de printer niet eigenhandig ingesteld en toen heeft een product specialist van N&N mijn Kyocera persoonlijk aangepast aan al mijn wensen… waar krijg je deze service nog all inclusive aangeboden? Verder voel ik mij helemaal senang met het servicecontract voor garantie, onderhoud en toner. Echte een ontzorging van A tot Z…

Levering en installatie zijn perfect verlopen. Erg tevreden.

Page 1 of 18:
«
 
 
1
2
3
 
»