KYOCERA TASKalfa 356ci

KYOCERA printers bestel je bij dePrinterexpert!

KYOCERA dePrinterexpert
KYOCERA TASKalfa 356ci
KYOCERA TASKalfa 356ci

KYOCERA TASKalfa 356ci

Deze A4-kleurenmultifunctional heeft een afdrukkwaliteit van 1.200 dpi en biedt volledige flexibiliteit met een ruim assortiment papierverwerkingsmogelijkheden. Je kunt kiezen uit verschillende papiercassettes en afwerkingsopties om de machine te laten voldoen aan de specifieke behoeften op jouw kantoor.

Met de printers van KYOCERA digitaliseer je jouw documenten snel en eenvoudig. Gebruik het bedieningspaneel om verschillende bestemmingen in te voeren, zoals een server, een e-mailadres, een map of een USB-apparaat.

Alfred dePrinterexpert

Plus- en minpunten

  • Documenttoevoer met dubbelzijdig scannen in één doorvoer – waarmee de scantaak wordt uitgevoerd met een snelheid van tot wel 120 pagina’s per minuut.
  • Optionele OCR-technologie – waarmee gescande documenten kunnen worden omgezet in tekst. Hierdoor kunt je niet alleen in het gescande document zoeken, maar het document ook bewerken en delen!
  • Verbeterde printerdriver met meer functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid.
  • Standaard SSL-gegevensversleuteling met IPsec-, IPv6- en PDF-versleuteling. Maar de extra beveiliging middels kaartauthenticatie is optioneel op de TASKalfa 356ci.
KYOCERA TASKalfa 356ci
KYOCERA TASKalfa 356ci

Specificaties van de KYOCERA TASKalfa 356ci

Functie Printen kopiëren en scannen
Printersnelheid 35 pagina's per minuut
1e pagina 5.9 seconden
Dubbelzijdig printen ja
Netwerkfunctie ja
Mobiel printen ja
Standaard papierlade 500 vel
Aantal pagina’s met de toner 18.000 zwart + 12.000 kleur
Geheugen standaard 2.48 MB en 8 GB SSD
Afmeting 550 x 507 x 612.8 mm (exclusief documenttoevoer)
Gewicht 48 kg (exclusief documenttoevoer)
Over ons dePrinterexpert

Wat vinden onze klanten van dePrinterexpert?

by rosier on DePrinterexpert

hoewel ons bedrijf in Bergshenhoek is , kwamen we in contact met Alfred zijn deskundigheid gepaard met vriendelijkheid, en goede service heeft ons doen besluiten bij dit bedrijf te kopen! ik raad dit bedrijf zeker aan !

by willem on DePrinterexpert

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Ik heb bewust gekozen voor een echte store in plaats van een anonieme webwinkel omdat ik op zoek was naar echte ouderwetse service. Die heb ik gekregen! Ik kreeg de printer niet eigenhandig ingesteld en toen heeft een product specialist van N&N mijn Kyocera persoonlijk aangepast aan al mijn wensen… waar krijg je deze service nog all inclusive aangeboden? Verder voel ik mij helemaal senang met het servicecontract voor garantie, onderhoud en toner. Echte een ontzorging van A tot Z…

Levering en installatie zijn perfect verlopen. Erg tevreden.

Page 1 of 18:
«
 
 
1
2
3
 
»