Lexmark C2240

Lexmark printers bestel je bij DePrinterexpert!

Lexmark
Lexmark C2240
Lexmark C2240

Lexmark C2240

Deze compacte kleurenprinter van Lexmark past op een bureau. Printen in kleur gaat eenvoudig door de bediening met het 10,9 cm kleuren touchscreen. De afdruksnelheid is prima voor kleinere werkgroepen: tot 40 pagina’s per minuut. De eerste afdruk heb je binnen 7 seconden in je handen.

Print je maandelijks niet meer dan 10.000 pagina’s dan is deze betrouwbare Lexmark C2240 een slimme keuze! Bekijk ook onze andere kleurenprinters.

Jeroen dePrinterexpert

Plus- en minpunten

  • Compact formaat kleurenprinter.
  • Handig intuïtief kleuren touchscreen met veel functionaliteit.
  • Print tot 9.000 pagina in zwart met één toner.
  • Op deze kleurenprinter zitten geen finishing opties.

Bespaar tijd en geld met Managed Print Service

In een wereld waarin we steeds digitaler werken, leren we juist de waarde van een print kennen. Papier blijft toch zijn voordelen houden. En dacht je dat printen ouderwets is of een rompslomp? Niet met Managed Print Service voor zakelijk Nederland van DePrinterexpert. Wij zorgen dat je nooit meer zonder toners zit en je hebt de volledige controle en inzicht in je printkosten.

Specificaties van de Lexmark C2240

Functie Printen
Printersnelheid 40 pagina's per minuut
1e pagina minder dan 7 seconden
Automatische documenten invoer nee
Dubbelzijdig printen ja
Netwerkfunctie ja
Mobiel printen ja
Standaard papierlade 250 vel
Aantal pagina’s met de toner 9.000 zwart en 6.000 kleur
Geheugen standaard: 1024 MB / Dual Core 1000 MHz
Afmeting 400 x 500 x 594 mm
Gewicht 20.9 kg
Over ons dePrinterexpert

Dit zeggen onze klanten

by rosier on DePrinterexpert

hoewel ons bedrijf in Bergshenhoek is , kwamen we in contact met Alfred zijn deskundigheid gepaard met vriendelijkheid, en goede service heeft ons doen besluiten bij dit bedrijf te kopen! ik raad dit bedrijf zeker aan !

by willem on DePrinterexpert

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Ik heb bewust gekozen voor een echte store in plaats van een anonieme webwinkel omdat ik op zoek was naar echte ouderwetse service. Die heb ik gekregen! Ik kreeg de printer niet eigenhandig ingesteld en toen heeft een product specialist van N&N mijn Kyocera persoonlijk aangepast aan al mijn wensen… waar krijg je deze service nog all inclusive aangeboden? Verder voel ik mij helemaal senang met het servicecontract voor garantie, onderhoud en toner. Echte een ontzorging van A tot Z…

Levering en installatie zijn perfect verlopen. Erg tevreden.