Lexmark CX860dtfe

Lexmark printers bestel je bij dePrinterexpert!

Lexmark
Lexmark CX860dtfe DePrinterexpert
Lexmark CX860dtfe DePrinterexpert

Lexmark CX860dtfe

De Lexmark CX860dtfe is een all in one kleurenprinter waarmee je met de laagste kosten tot 57 pagina’s per minuut kunt afdrukken. De printer staat daarbij garant voor een consistent hoge beeldkwaliteit.

Met een maximale invoercapaciteit van 4.500 pagina’s is deze bedrijfsprinter uitermate geschikt voor licht productiewerk. Bovendien beschikt dit apparaat over slimme technologie die digitale en gedrukte informatie verbindt.

Deze multifunctionele printer is speciaal ontworpen met een toner en supplies die lang mee gaan. Dit maakt dit apparaat een uitermate betrouwbare machine die je aanschaft met het oog op de lange termijn.

De lange betrouwbaarheid van deze printer garandeer je door het apparaat goed te onderhouden. DePrinterexpert beschikt over een eigen onderhouds- en reparatiedienst, die gecertificeerd is voor Lexmark printers. Wij bieden zowel eenmalig printeronderhoud als printeronderhoud in contractvorm.

 

Plus- en minpunten

  • Print tot 57 pagina’s per minuut.
  • Maandelijks afdrukvolume tot 350.000 pagina’s.
  • Compressietechnologie om de grootte van scanbestanden met ongeveer 50% te verminderen zonder dat de beeldkwaliteit afneemt.
  • Duur in aanschaf maar voordelig in gebruik.
Lexmark printers

Specificaties van de Lexmark CX860dtfe

Functie Printen kopiëren printen (netwerk)scannen en faxen
Printersnelheid 57 pagina's per minuut
1e pagina 6.5 seconden
Automatische documenten invoer scannen 150 vel
Dubbelzijdig printen ja
Netwerkfunctie ja
Standaard 4 papierlades 1.750 vel en uit te breiden tot 4.500 vel met 6 lades
Display Lexmark e-Task 25.4 cm kleuren touchscreen
Ondersteunde mediaformaten o.a. A6 – Oficio – 7 3/4 Envelope – 9 Envelope – JIS-B5 – A4
Finisher ja
Aantal pagina’s met de toner tot 55.000 pagina's
Geheugen standaard 2048 MB
Afmeting 1.162 x 656 x 588 mm
Gewicht 147.5 kg
Over ons dePrinterexpert

Wat vinden onze klanten van dePrinterexpert?

by rosier on DePrinterexpert

hoewel ons bedrijf in Bergshenhoek is , kwamen we in contact met Alfred zijn deskundigheid gepaard met vriendelijkheid, en goede service heeft ons doen besluiten bij dit bedrijf te kopen! ik raad dit bedrijf zeker aan !

by willem on DePrinterexpert

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Ik heb bewust gekozen voor een echte store in plaats van een anonieme webwinkel omdat ik op zoek was naar echte ouderwetse service. Die heb ik gekregen! Ik kreeg de printer niet eigenhandig ingesteld en toen heeft een product specialist van N&N mijn Kyocera persoonlijk aangepast aan al mijn wensen… waar krijg je deze service nog all inclusive aangeboden? Verder voel ik mij helemaal senang met het servicecontract voor garantie, onderhoud en toner. Echte een ontzorging van A tot Z…

Levering en installatie zijn perfect verlopen. Erg tevreden.

Page 1 of 18:
«
 
 
1
2
3
 
»