Zebra GK420d

Zebra printers bestel je bij dePrinterexpert!

Zebra printer GK420d

De GK420d is een direct thermische printer voor eenvoud en kostenbesparing. Er is namelijk geen inktlint nodig is, wat deze printer ideaal maakt voor het drukken van verzendetiketten en labels die geen lange levensduur vereisen. De printer is klein van formaat en geschikt voor een variëteit aan middelgrote en grote printtoepassingen. Het intuïtieve ontwerp combineert een keuze uit verschillende connectiviteitsinterfaces en programmeertalen voor een snelle en efficiënte integratie. De Healthcare-versie is speciaal ontworpen voor prestaties in zorgomgevingen.

Bekijk ook andere zwart-wit printers van DePrinterexpert.

Jeroen dePrinterexpert

Plus- en minpunten

  • Snelheid(max): 127 mm/sec.
  • 203 dpi
Over ons dePrinterexpert

Wat vinden onze klanten van dePrinterexpert?

by Jannet on DePrinterexpert

Ook wij hebben een fijne samenwerking gehad met Jeroen en Alfred, levering van de printer werd uitgesteld, maar gelukkig tussentijds een andere printer kunnen gebruiken. Erg fijn dat ze met een oplossing kwam!
Dus erg goede service en raad dit bedrijf zeker aan

by M. Remmink on DePrinterexpert

Wij zijn zeer tevreden met de snelle levering en installatie. Ook de communicatie is goed verlopen.

by Dinja de Weger on DePrinterexpert

Wij hebben een top samenwerking gehad met Jeroen en Alfred. Altijd meedenken en denken in oplossingen. De levering van de printer werd helaas uitgesteld, maar ons operationele proces heeft er niet onder hoeven leiden dankzij de mannen. Dat is samenwerken en maakt dat wij super tevreden zijn over de service en wij blijven dan ook graag klant.

Page 1 of 19:
«
 
 
1
2
3
 
»