Zebra GK420t

Zebra printers bestel je bij dePrinterexpert!

Zebra printer GK420t

De GK420t printer combineert betrouwbaar printen met hoge printsnelheden en netwerkbeheerbaarheid. Door het gebruik van een inktlint is deze printer perfect voor duurzame bedrukking van etiketten en labels. Of het nu gaat om tekst, barcodes of afbeeldingen van hoge kwaliteit. Met zijn flexibiliteit en gebruiksvriendelijke ontwerp stelt Zebra’s geavanceerde desktop printer je in staat om je operationele efficiëntie te verbeteren. De GK420t Healthcare voldoet aan zorgspecifieke eisen en biedt een geavanceerde constructie.

Bekijk ook andere zwart-wit printers van DePrinterexpert.

Jeroen dePrinterexpert

Plus- en minpunten

  • Snelheid(max): 127 mm/sec.
  • 203 dpi
gk420t
Over ons dePrinterexpert

Wat vinden onze klanten van dePrinterexpert?

by Jannet on DePrinterexpert

Ook wij hebben een fijne samenwerking gehad met Jeroen en Alfred, levering van de printer werd uitgesteld, maar gelukkig tussentijds een andere printer kunnen gebruiken. Erg fijn dat ze met een oplossing kwam!
Dus erg goede service en raad dit bedrijf zeker aan

by M. Remmink on DePrinterexpert

Wij zijn zeer tevreden met de snelle levering en installatie. Ook de communicatie is goed verlopen.

by Dinja de Weger on DePrinterexpert

Wij hebben een top samenwerking gehad met Jeroen en Alfred. Altijd meedenken en denken in oplossingen. De levering van de printer werd helaas uitgesteld, maar ons operationele proces heeft er niet onder hoeven leiden dankzij de mannen. Dat is samenwerken en maakt dat wij super tevreden zijn over de service en wij blijven dan ook graag klant.

Page 1 of 19:
«
 
 
1
2
3
 
»