Zebra ZT411

Zebra printers bestel je bij dePrinterexpert!

Zebra printer ZT411

De ZT411 heeft een printbreedte van 168 mm en een optie voor afdrukken in hoge resolutie (600 dpi). Daardoor doet het printresultaat vrijwel niet onder voor professioneel drukwerk. Het apparaat is geschikt voor toepassingen in onder andere productie, transport, logistiek en retail. De ZT411 print een verscheidenheid aan labelformaten op een groot aantal verschillende mediatypen, inclusief on-metal tags. Het apparaat toont zijn flexibiliteit in de mogelijkheid om functies toe te voegen die aan je toekomstige bedrijfsbehoeften voldoen. Dit stelt je in staat om printprestaties naar een hoger niveau tillen, nu en in de toekomst.

Bekijk ook andere zwart-wit printers van DePrinterexpert.

Jeroen dePrinterexpert

Plus- en minpunten

  • Snelheid(max): 356 mm/sec.
  • 8 punten/mm (203 dpi)
  • Kleurendisplay
zebra printer zt411
Over ons dePrinterexpert

Wat vinden onze klanten van dePrinterexpert?

by Jannet on DePrinterexpert

Ook wij hebben een fijne samenwerking gehad met Jeroen en Alfred, levering van de printer werd uitgesteld, maar gelukkig tussentijds een andere printer kunnen gebruiken. Erg fijn dat ze met een oplossing kwam!
Dus erg goede service en raad dit bedrijf zeker aan

by M. Remmink on DePrinterexpert

Wij zijn zeer tevreden met de snelle levering en installatie. Ook de communicatie is goed verlopen.

by Dinja de Weger on DePrinterexpert

Wij hebben een top samenwerking gehad met Jeroen en Alfred. Altijd meedenken en denken in oplossingen. De levering van de printer werd helaas uitgesteld, maar ons operationele proces heeft er niet onder hoeven leiden dankzij de mannen. Dat is samenwerken en maakt dat wij super tevreden zijn over de service en wij blijven dan ook graag klant.

Page 1 of 19:
«
 
 
1
2
3
 
»