Zebra ZT421

Zebra printers bestel je bij dePrinterexpert!

Zebra printer ZT421

Laat belangrijke werkzaamheden efficiënt verlopen met de snelle en betrouwbare ZT421. De printer kan maar liefst 356 mm per seconde printen en is daarmee de snelste in de ZT400-serie. Ook de opties voor razendsnelle en betrouwbare draadloze verbindingen dragen bij aan een hoge efficiëntie. Het apparaat is geschikt voor een breed scala aan toepassingen en eenvoudig te integreren en te beheren. De ZT421 is bovendien ontworpen om met de behoeften van je bedrijf mee te evolueren. Zo zijn nieuwe functies eenvoudig toe te voegen en kan het apparaat meegroeien met nieuwste technologische ontwikkelingen.

Bekijk ook andere zwart-wit printers van DePrinterexpert.

Jeroen dePrinterexpert

Plus- en minpunten

  • Snelheid(max): 356 mm/sec.
  • 8 punten/mm (203 dpi)
  • Kleurendisplay
zebra printer zt411
Over ons dePrinterexpert

Wat vinden onze klanten van dePrinterexpert?

by Jannet on DePrinterexpert

Ook wij hebben een fijne samenwerking gehad met Jeroen en Alfred, levering van de printer werd uitgesteld, maar gelukkig tussentijds een andere printer kunnen gebruiken. Erg fijn dat ze met een oplossing kwam!
Dus erg goede service en raad dit bedrijf zeker aan

by M. Remmink on DePrinterexpert

Wij zijn zeer tevreden met de snelle levering en installatie. Ook de communicatie is goed verlopen.

by Dinja de Weger on DePrinterexpert

Wij hebben een top samenwerking gehad met Jeroen en Alfred. Altijd meedenken en denken in oplossingen. De levering van de printer werd helaas uitgesteld, maar ons operationele proces heeft er niet onder hoeven leiden dankzij de mannen. Dat is samenwerken en maakt dat wij super tevreden zijn over de service en wij blijven dan ook graag klant.

Page 1 of 19:
«
 
 
1
2
3
 
»