Zebra ZT610 industriële printer

Zebra printers bestel je bij dePrinterexpert!

Zebra printer ZT610

De ZT610 combineert een hoge printsnelheid met superieure printkwaliteit. Zo print het apparaat tot 356 mm per seconde en kan het afdrukken in 600 dpi. Door de nauwkeurige afstelling is deze printer ideaal voor het drukken van zeer dunne etiketten voor toepassingen als printplaten, chips en miniatuurcomponenten. De ZT610 valt op wat betreft hoge prestaties, gebruiksvriendelijkheid en compactheid. Dit werkpaard kan bovendien groeiende productielijneisen en toenemende operationele complexiteit aan. Het biedt robuuste duurzaamheid en uitzonderlijke prestaties op een platform dat klaar is voor de toekomst.

Bekijk ook andere zwart-wit printers van DePrinterexpert.

Jeroen dePrinterexpert

Plus- en minpunten

  • 3,5 inch multi language display
  • 203 dpi
ZT610
Over ons dePrinterexpert

Wat vinden onze klanten van dePrinterexpert?

by Jannet on DePrinterexpert

Ook wij hebben een fijne samenwerking gehad met Jeroen en Alfred, levering van de printer werd uitgesteld, maar gelukkig tussentijds een andere printer kunnen gebruiken. Erg fijn dat ze met een oplossing kwam!
Dus erg goede service en raad dit bedrijf zeker aan

by M. Remmink on DePrinterexpert

Wij zijn zeer tevreden met de snelle levering en installatie. Ook de communicatie is goed verlopen.

by Dinja de Weger on DePrinterexpert

Wij hebben een top samenwerking gehad met Jeroen en Alfred. Altijd meedenken en denken in oplossingen. De levering van de printer werd helaas uitgesteld, maar ons operationele proces heeft er niet onder hoeven leiden dankzij de mannen. Dat is samenwerken en maakt dat wij super tevreden zijn over de service en wij blijven dan ook graag klant.

Page 1 of 19:
«
 
 
1
2
3
 
»