Zebra ZT620 industriële printer

Zebra printers bestel je bij dePrinterexpert!

Zebra printer ZT620

Bij Zebra begrijpen ze de uitdagingen waar je als ondernemer tegenaan loopt. Daarom hebben ze de ZT620 ontwikkeld. Deze printer is uitermate geschikt om alle kritische activiteiten in je bedrijf soepel te laten verlopen. Met een printbreedte 168 mm, een breed scala aan toepassingen en betrouwbaarheid in de meest veeleisende omstandigheden is dit apparaat een ware industriële kracht in ieder bedrijf. De compatibiliteit met andere afdruksystemen en het aanpasbare ontwerp vereenvoudigen de integratie, het beheer en het upgraden van het apparaat voor toekomstige bedrijfsbehoeften.

Bekijk ook andere zwart-wit printers van DePrinterexpert.

Jeroen dePrinterexpert

Plus- en minpunten

  • 3,5 inch multi language display
  • 203 dpi
Zebra ZT620-def
Over ons dePrinterexpert

Wat vinden onze klanten van dePrinterexpert?

by Jannet on DePrinterexpert

Ook wij hebben een fijne samenwerking gehad met Jeroen en Alfred, levering van de printer werd uitgesteld, maar gelukkig tussentijds een andere printer kunnen gebruiken. Erg fijn dat ze met een oplossing kwam!
Dus erg goede service en raad dit bedrijf zeker aan

by M. Remmink on DePrinterexpert

Wij zijn zeer tevreden met de snelle levering en installatie. Ook de communicatie is goed verlopen.

by Dinja de Weger on DePrinterexpert

Wij hebben een top samenwerking gehad met Jeroen en Alfred. Altijd meedenken en denken in oplossingen. De levering van de printer werd helaas uitgesteld, maar ons operationele proces heeft er niet onder hoeven leiden dankzij de mannen. Dat is samenwerken en maakt dat wij super tevreden zijn over de service en wij blijven dan ook graag klant.

Page 1 of 19:
«
 
 
1
2
3
 
»