IN 4 VRAGEN EEN ONLINE ADVIES MET DE PRINTERKEUZETOOL

Hulp nodig bij het kiezen van een printer voor jouw bedrijf? Wij weten welke printer het best bij je past!
Beantwoord slechts vier vragen en je krijgt direct online advies.

1
2
3
4
  • Wist je dat zwart-wit (mono) afdrukken op een kleurenprinter vaak duurder zijn dan op een monoprinter?

Online advies: plus- en minpunten

In ons online advies hebben we voor iedere printer de plus- en minpunten op een rijtje gezet. Ook vind je een duidelijk overzicht van de specificaties, zoals gewicht en afmetingen. Op deze manier kun je de printers goed met elkaar vergelijken en de beste keuze maken.

Meer hulp nodig bij het kiezen? Wij helpen je graag bij de aanschaf van een nieuwe printer

DePrinterexpert specialiseert zich al meer dan 20 jaar in het leveren van printers voor zakelijk Nederland. Met onze uitgebreide kennis en ervaring geven je graag advies op maat. Op deze manier heb je de zekerheid dat je de printer aanschaft die het beste bij je bedrijf past. Bel ons via (055) 540 1004 of vul het contactformulier in.

Meer weten over onze merken?

We hebben bekende printermerken in ons assortiment die zich hebben bewezen op het gebied van snelheid, betrouwbaarheid en kwaliteit:

Onze tips bij het kopen van een printer

  • Zwart-wit printen op een zwart-witprinter is goedkoper dan op een kleurenprinter. Houd daar rekening mee als je een printer overweegt.
  • Wil je naast printen ook kunnen kopiëren, scannen en/of faxen? Dan is een all-in-one printer de beste keuze.
  • Het loont om uit te rekenen hoeveel afdrukken je per maand maakt. Printers die grotere volumes aankunnen, hebben een hogere aanschafprijs. Ze zijn echter goedkoper wat betreft gebruik.
  • Printers die tot A3-formaat kunnen printen, hebben over het algemeen een hogere aankoopprijs. Als je veel A3-drukwerk hebt, kan het echter zijn dat je goedkoper uit bent dan wanneer je het printen uitbesteedt.

Dit zijn onze printers

Nu al over nadenken: printeronderhoud

Als je een printer gaat aanschaffen, is het een goed idee om alvast na te denken over het onderhoud. Met goed onderhoud gaat je printer immers langer mee en voorkom je problemen. Bedenk dus nu al of je de printer zelf gaat onderhouden of dat je het uitbesteedt. DePrinterexpert biedt printeronderhoud op contractbasis, maar je kunt ook voor eenmalig onderhoud bij ons terecht.

Onze tips voor een langere levensduur van je printer

Als het gaat om de levensduur, dan is het goed om te weten dat duurdere printers over het algemeen langer meegaan doordat ze een betere kwaliteit onderdelen bevatten. Uiteraard telt ook mee hoe vaak je print. Dit zijn onze tips om langer plezier te hebben van je printer:

  • Reinig de printer regelmatig; sommige printers hebben speciale reinigingsprogramma’s
  • Vervang bewegende onderdelen preventief, zoals pick-up rolletjes voor papier
  • Laat de stekker zoveel mogelijk in het stopcontact zitten; hiermee voorkom je storingen
  • Raadpleeg de handleiding als het papier vastloopt in plaats van het papier eruit te trekken

Laat printkosten niet te hoog oplopen

Een goede printer is een behoorlijke investering waarbij je een weloverwogen keuze maakt. Waarom zou je dan ook niet goed zicht houden op het stroomverbruik en de kosten voor papier, inkt en toners? DePrinterexpert biedt verschillende oplossingen om kostenefficiënt te printen.

300+

KLANTEN VERTROUWEN ONS MET HUN PRINTERPARK

Contactformulier

Contact

Wat klanten van dePrinterexpert zeggen