NN Partners Printeronderhoud

Printeronderhoud

Wil je langer plezier hebben van je bedrijfsprinter? Wil je printerstoringen voorkomen? Dan is het regulier inplannen van printer onderhoud een goed idee! De monteurs van dePrinterexpert maken jouw printers schoon, verwijderen de toner- en papierresten  en zorgen voor het preventief vervangen van essentiële onderdelen zoals de pick-up rolletjes voor papier. Zo voorkom je dat het papier in je printer vastloopt of scheurt.

Printeronderhoud bij DePrinterexpert

Printer onderhoud

Ieder bedrijf heeft wel één of meerdere printers in beheer. Met onze eigen gecertificeerde technische dienst onderhouden en repareren wij jaarlijks meer dan 1950 bedrijfsprinters. Door printeronderhoud te laten uitvoeren zorg je voor een constante werking van jouw printer. Hierdoor dalen de storingen en heeft de printer een langere levensduur. Je kunt bij ons kiezen voor eenmalig printeronderhoud, maar ook voor printeronderhoud in een contractvorm. Voor printerreparatie kun je ook bij ons terecht.

We zijn gecertificeerd voor merken als HP, Canon, Lexmark, Kyocera en vele anderen, maar doen hiernaast ook het onderhoud voor labelprinters zoals Zebra’s en Intermecs.

Repareermijnprinter.nl

Op onze speciale pagina repareermijnprinter.nl meld je snel en eenvoudig je onderhoud en reparatie aan. Bellen mag natuurlijk ook altijd op 055-5401004, dan doen we het samen.

Eenvoudig ticketsysteem

Met ons handige en eenvoudige ticketsysteem blijf je op de hoogte van je aanvraag. Je krijgt één contactpersoon toegewezen voor je gehele supportaanvraag.

Langere levensduur

Het controleren en reinigen van slijtage gevoelige onderdelen zorgt voor minder slijtage waardoor de printer een langere levensduur geniet.

Minder storingen

Met preventief onderhoud worden storingsgevoelige onderdelen zoals papierrollen, fusers en drums gecontroleerd en gereinigd waardoor er minder storingen optreden.

Gecertificeerd voor HP, Kyocera, Lexmark, Zebra en anderen

We zijn gecertificeerd voor alle bekende merken zoals HP, Kyocera, Lexmark, Zebra en anderen. Onze service engineers krijgen per week 4 uur training.

Ruim 20 jaar ervaring

DePrinterexpert heeft ruim 20 jaar ervaring in het uitvoeren van onderhoud op allerlei soorten printers.

Aantal uren onderhoud

Aantal printers onderhouden

Aantal verblijde klanten

300+

KLANTEN VERTROUWEN ONS MET HUN PRINTERPARK

Wat klanten over DePrinterexpert zeggen