Printeronderhoud

Wil je langer plezier hebben van je bedrijfsprinter? Wil je printerstoringen voorkomen? Dan is het regulier inplannen van printer onderhoud een goed idee! De monteurs van dePrinterexpert maken jouw printers schoon, verwijderen de toner- en papierresten  en zorgen voor het preventief vervangen van essentiële onderdelen zoals de pick-up rolletjes voor papier. Zo voorkom je dat het papier in je printer vastloopt of scheurt.

Printeronderhoud bij DePrinterexpert

Printer onderhoud

Ieder bedrijf heeft wel één of meerdere printers in beheer. Met onze eigen gecertificeerde technische dienst onderhouden en repareren wij jaarlijks meer dan 1950 bedrijfsprinters. Door printeronderhoud te laten uitvoeren zorg je voor een constante werking van jouw printer. Hierdoor dalen de storingen en heeft de printer een langere levensduur. Je kunt bij ons kiezen voor eenmalig printeronderhoud, maar ook voor printeronderhoud in een contractvorm. Voor printerreparatie kun je ook bij ons terecht.

We zijn gecertificeerd voor merken als HP, Canon, Lexmark, Kyocera en vele anderen, maar doen hiernaast ook het onderhoud voor labelprinters zoals Zebra’s en Intermecs.

Repareermijnprinter.nl

Op onze speciale pagina repareermijnprinter.nl meld je snel en eenvoudig je onderhoud en reparatie aan. Bellen mag natuurlijk ook altijd op 055-5401004, dan doen we het samen.

Eenvoudig ticketsysteem

Met ons handige en eenvoudige ticketsysteem blijf je op de hoogte van je aanvraag. Je krijgt één contactpersoon toegewezen voor je gehele supportaanvraag.

Langere levensduur

Het controleren en reinigen van slijtage gevoelige onderdelen zorgt voor minder slijtage waardoor de printer een langere levensduur geniet.

Minder storingen

Met preventief onderhoud worden storingsgevoelige onderdelen zoals papierrollen, fusers en drums gecontroleerd en gereinigd waardoor er minder storingen optreden.

Gecertificeerd voor HP, Kyocera, Lexmark, Zebra en anderen

We zijn gecertificeerd voor alle bekende merken zoals HP, Kyocera, Lexmark, Zebra en anderen. Onze service engineers krijgen per week 4 uur training.

Ruim 20 jaar ervaring

DePrinterexpert heeft ruim 20 jaar ervaring in het uitvoeren van onderhoud op allerlei soorten printers.

Aantal uren onderhoud

Aantal printers onderhouden

Aantal verblijde klanten

Wat klanten over DePrinterexpert zeggen

printeronderhoud DePrinterexpertGoed contact met de accountmanager en de binnendienst medewerkers. Een duidelijke en snelle respons, DePrinterexpert doet wat ze belooft.

Bas van der Veen
Systeembeheerder Rodenburg Makelaars

printeronderhoud DePrinterexpert“Flexibel bedrijf, betrokken, snel, eerlijk, zeer betrouwbaar, prettig contact en zeer laagdrempelig. Al ruim 10 jaar lang leverancier en klant van DePrinterexpert.”

Alexander Bosgoed
Directeur bosworX

printeronderhoud DePrinterexpert“DePrinterexpert is een betrouwbare partner waarmee Bidfood al jarenlang met plezier business doet. Vooral gebaseerd op vertrouwen en meerjarige contracten.”

Martin Pluijgers
Manager IT Support Bidfood

printeronderhoud DePrinterexpert“Door de korte lijnen en het persoonlijk contact is DePrinterexpert een klantgerichte organisatie waar wij graag mee samenwerken.”

Rijno Boon
systeembeheerder Breustedt Chemie

printeronderhoud DePrinterexpert“DePrinterexpert heeft een prettige uitstraling en levert een snelle afhandeling. Bovendien is er een goede klik met de vertegenwoordigers met korte lijnen.”

Maarten Bais
Area Director Northern Europe, NCR Corporation

Verleng de levensduur van je printer!

Laat je printer onderhouden door DePrinterexpert